| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows Vista - Pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me, ako mi možete reći: Ja želim umjesto XP-a instalirati Vistu. Na kompu imam puno važnih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 85
![]() | Windows Vista - Pitanje Zanima me, ako mi možete reći: Ja želim umjesto XP-a instalirati Vistu. Na kompu imam puno važnih programa. Da li će mi se pjesme i programi( Eset Smart Security, Microsoft Office 2007 Ultimate, Nero 8, Photoshop cs2) izbrisati ili će ostati na kompu. ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista - Pitanje e pa ti kao haker bi to trebo znati hoće ako su na particiji koju formatiraš pri instalaciji viste ak su ti na drugoj particiji, onda neće ali ti se ne budu pojavljivali u control panel>programs ... uglavnom isto je ko i sa igricama koje su meni ostale netaknute nakon prelaska na vistu jer su bile na drugoj particiji
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista - Pitanje onda još nisi spreman za vistu ![]() skini si neke drivere sad prije instalacije i stavi na c: particiju najbolje bi bilo da skineš za modem (ak ti treba za spajanje na internet) i za grafičku da ti ne šteka dok tražiš ostale drivere ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
« problem s vistom
|
Pover Cinema »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.