| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows Vista - Pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; da... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Windows Vista - Pitanje cuki...svaka čast na strpljenju ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista - Pitanje kak misliš vista sp1 kao upgrade ili kao vista sp1 kompletan pack? najbolje ti instaliraj vistu i onda ti se update-a na sp1
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje budite pametni i ne stavljajte vistu jer je katastrofa! u zivotu nisam vidjela nista sporije, a osim toga net mi jebe na toj visti i ide mi samo na par stranica,ostale nece... buraz je vec zval ove u t-comu jer nikak da slozi net i rekli su da s windowsom nest ne valja....sad moze biti to da ja nemam original ili koji kurac vec pa mi ne radi,ali vista....a-a... a na laptopu mi programi ne rade s ikspeom,bar tak moj buraz kaze...a ja se ne kuzim pa bolje da se ne mijesam.....
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
vista se samo treba dobro namjestiti ja ti jamčim da SVAKI kompjuter koji može pokrenuti XP može i vistu bez ikakvih problema jer ja sad imam i na starom kompu i na laptopu vistu i na oba sam prešao crysis (igra koja ''testira'' kompjutere) a internet je puno jednostavniji na visti, nemoguće da ti stranice na njoj ne funkcioniraju radi viste
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
![]() |
« problem s vistom
|
Pover Cinema »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.