| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows Vista - Pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Wow... Nevjerojatno... Ne tvoj vista izgled na xp... Nego ova tvoja slika ide mi van monitora... Hebate vidim ju na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Wow... Nevjerojatno... Ne tvoj vista izgled na xp... Nego ova tvoja slika ide mi van monitora... Hebate vidim ju na monitoru kolege koji sjedi do mene... Čoveče. Kak si to uspel napraviti?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 85
![]() | Što znači ta opcija pri instalaciji Viste.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TO SI MOGAO PITAT I U TEMI O VISTI KOJU SI VEĆ OTVORIO ! UBUDUĆE SVA PITANJA VEZANA ZA VISTU PITAJ TAMO UMJESTO DA OTVARAŠ NOVE TEME.... I OVO ĆU TI PRESELIT ! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 18-08-08 u 20:44. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
treba mozda za vistu biti instalirani neki driveri ili kaj vec?
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Pa za korištenje maksimalne mogućnosti svih komponenata na računalu moraš imati najnovije drivere, odnosno u tvom slučaju drivere za Windows Vistu, sve drivere imaš na internetu pa bih ti preporučio da malo googlaš i aktualiziraš drivere koji su prilagođeni visti ![]()
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
Po tome bi zaključio da sadašnj driveri su i dalje za upotrijebiti. ![]() ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
Ne moram niš skidati. ![]() ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Ne mora nužno značiti da moraš mijenjati, XP driveri se mogu učitati i koristiti na Visti, samo ti kažem da ti ne bi škodilo skinuti najnovije drivere pogotovo za matičnu i grafičku koji ti skoro i diktiraju cjelokupan rad računala.
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Windows Vista - Pitanje @Microsof Hacker. Na linux-ovim forumima ovaj et prije nicka bi ti imao lijepo značenje... Ajd ti meni lijepo objasni bit postavljanja svojih postova na forum. Trebaš pomoć oko instalacije Viste? Šta? Ne kužim. Šta tolike teme otvorene? Ti u biti nisi došao po pomoć, nego si došao komentirati svoj operacijski sustav. Instaliraj Vistu i videl budeš kaj dela, a kaj ne. Šta radiš ih buhe slona? Posjećaš me na jednoga klinca iz moje osnovne. Kada mu je učitelj rekao da uključi računalo, počeo ga pitati gluposti, o gumbu, struji, kutiji... Dok ga nije steral van. Jel kužiš? P.s. i ona tvoja slika je velike rezolucije.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
tak da nema sanse da skinem te glupe drivere
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika | |
| | |
![]() |
« problem s vistom
|
Pover Cinema »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |