| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows Vista - Pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: tinab14 ali kad odem na google upisem u srč kaj trazim i on mi da sve stranice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Windows Vista - Pitanje Citat:
DriverGuide.com (printer drivers, cdrom drivers, modem drivers, sound drivers, mouse drivers, monitor drivers, etc.) - DriverGuide.com Registracija ti je besplatna. No da li se razumiješ u komponente i zanš što tražiš. Ovo je ipak baza svih drivera.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje SLažem se s Inelukiem, možeš na tu stranicu, ili idi direktno na nvidia.com ili od matične ( asus ili neka druga marka ), kao što ineluki kaže, prvo saznaj koja su marka i izdanje komponenata i onda potraži na stranicama proizvođača ili na ovoj što ti je Ineluki predložio. Ako već ne možeš naći ili ti ne otvara, odeš do prijatelja i s njim pokušaj naći, staviti na USB pa odeš kući i instaliraš.
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows Vista - Pitanje mislim da necu nist dirati jer se ne kuzim u to..jos si pokvarim laptop...cekala budem da buraz slozi stari komp.. eh,maloprije mi je isao na myspace,a sad opet nece..
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
![]() |
« problem s vistom
|
Pover Cinema »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.