| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows XP Black Edition u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me je li se tko s njim susreo,ja sam ga skinuo s neta al mi je potreban PRODUKT ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP Black Edition Vidi jel to Royal Noir XP skin (skriveni skin koji dolazi sa XP-ima), ako o tome govoris...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP Black Edition Citat:
http://i165.photobucket.com/albums/u58/Nism023/xp2.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u58/Nism023/xp3.jpg Zadnji Uredio sumsko_voce : 01-05-07 u 20:31. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows XP Black Edition Seriali i crackovi su zabranjeni! Kakav skriveni skin? Gdje se to može iskopati? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Windows XP Black Edition Windows XP Black Edition je jedna od zadnjih "prilagođenih" instalacija windowsa XP koji sadrži sve zakrpe (osim zadnjih mjesec dana), Office 2007, zadnje inačice Photoshopa, Firefoxa, Nera, Winrara, NODa, Zone Alarma i još, brat bratu, 50tak sličnih programa. Uz to ima i skinove Viste. Naravno, puna verzija se veličinom može smjestiti samo na DVD. Ti instalacijski packovi su vrlo dobra stvar, uz ovog imam Retestrackov koji mi je nešto bolji. Enivej, ni za XP, a ni za bilo koji od ovih programa ne treba ključ, ali treba instalirati kao bootabilni DVD, dakle ne iz Windowsa!!! btw. - ovo što ŠVrćo kaže stoji!
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 01-05-07 u 20:37. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP Black Edition Upisi u google "royal noir hidden skin xp" i vidi... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows XP Black Edition Našao, hvala ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: black, edition, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.