| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows XP Black Edition u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: speed evo pokazat cu vam kaj mi sve pise da, guglaj kljuc, mi ti ga ne smimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #18 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Windows XP Black Edition Odeš u BIOS (obično pritiskom na tipku Del odmah nakon što restartaš računalo). Odabereš (kursorima ili PgUp & PgDn, ne znam napamet) drugu stavku (Advanced Settings), Pod First Boot Device odabereš CD, pod Second što već je i pod Third - HDD 0. Pritiskom na tipku F10 pa Y spremiš promjene. Računalo se restarta, nakon što počne očitavati CD pritisneš bilo koju tipku i starta ti instalacija. Prije toga u Windowsima spremiš sve postavke, favorite, poštu etc. Idealno bi bilo da to premjestiš na drugu particiju (ako imaš) tako da prvu možeš formatirati jer ionako neće raditi 90% programa. Ako ne - instaliraš uobičajeno kao iz Windowsa, ionako sve piše.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: black, edition, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:07.