| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows XP Black Edition u Tehnologija i Tehnika forumu; Hvala na ovome Royale Noil... Aris i Diablo REP+... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-08
Poruka: 9
![]() | Re: Windows XP Black Edition Ovako to ti je "kao" naj noviji windows sa svim naj novijim update-ovima i svim sta ti teba, ti prei instalaciji može izabrat sta ces instalirat od multimedijalnih programa do zaštitnih programa (antivirusa itd.) i ne trebas nista podizat od drivera barem ja nisam trebao : odma ti ima sp2, i kažem ti ti ostalo biras sta ces instalirat pita te. To bi bilo sve sretno ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Windows XP Black Edition Neznam kak vama, al meni je najbolja solucija kad si instaliram čiste windowse sa sp2, nove drivere, skinem s microsofta sve updateove i sve podesim kak meni paše.. Onda znam kaj sam napravil i kak sam napravil.. Nikakvi black edition i sl..
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: black, edition, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

sretno