| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows XP Gamers Edition - Install u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, skinuo sam ovo, samo me sad zanima instalacija... Nemam nikakve SETUP ikone, sve sam iz WinRAR-a otpakirao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Windows XP Gamers Edition - Install odzipaj sve i sprzi na Dvd i onda sa DVD instaliaraj..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows XP Gamers Edition - Install gamers? mda baš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Windows XP Gamers Edition - Install To si skinul sa torrentom? Koliko to ima Mb/Gb? Kao prvo... Sa tolikim kopijama windowsa koje kotiraju po svijetu, i općenito po mojem/tvojem susjedstvu... Ti baš moraš ići skinuti jednu sa interneta... Ne vidim smisla tome. Windows je windows. Ako želiš mijenjati izgled windowsa... Ima programa ko u priči. Trebal bi uzeti u obzir da je moguće da su unutra već unaprijed usađeni virusi i trojanci. Jednom kad ga instaliraš može biti da će se koji injektirati u MBR (Master boot record - to se prvo čita na disku, prije pokretanja OS) i rijetki antivirus će ga detektirati, još rijeđi (a možda i nemoguće bez formatacije) će ga i izbrisati. A inače savjet za temu... Moraš napraviti .iso kako bi ti cd bio bootabilan.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.