| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Windows XP Gamers Edition - Install u Tehnologija i Tehnika forumu; Uglavnom, ne pravi slona od muhe i ako znaš mi pomogni i pdgovori na pitanje... naslov teme nije "KO ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Windows XP Gamers Edition - Install Ok... Ok. A jeli ti naštimano u Bios-u (kod startanja računala F1, F2, Del, Esc... Kako kod koje matične), da ti se prvo boota sa cd-a? Dakle da staviš first boot device cd, second boot hard disk (floppy ti netreba, osim ak ne voliš čuti njegov zvuk kod pokretanja računala)... Znači otpakiral si sve datoteke iz rar arhiva koje si downlodiral iz rapidshare (pretpostavljam) i napravil si .iso sa alcoholom ili nero ili magic iso. Probaj sa najmanjom brzinom spržiti.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP Gamers Edition - Install morat ćeš mi poslat link da ja isprobam jer sam već jednu takvu instaliro verziju za lap pošalji PM sa linkom ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP Gamers Edition - Install iT l00kZ c0oL ![]() to ti je ona spika mora biti cool, ima izgled valjda ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 15
![]() | Re: Windows XP Gamers Edition - Install Evo da se i ja uključim. Ovo je samo jedna od mnogih modificiranih win xp instalacija, pa tako ima i spiderman edition, borg edition, gold edition itd. Sve su to unattended instalacije koje rade neki komp entuzijasti i normalno da te privuku sve te sjajne ikonice i skinovi, teme. Uglavnom te distribucije dolaze u rar dijelovim od par komada(najčešće kod torrenta) i kad se odraraju dobije se image datoteka koju treba snimiti s programima poput alcohola, baš ne bi preporučio nero jer zna se desiti da dobro ne snimi boot datoteku pa cd/dvd nije bootabilan(osobno iskustvo par puta). Zatim slijedi klasika postavljanja redoslijeda bootanja u biosu koja svi već dobro znamo. Poz! ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.