| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi windowsi XP u Tehnologija i Tehnika forumu; Pitanjce,naime komp mi zadnje vrijeme dosta šteka,upao mi i neki virus,tro sam otklonila,al windows media ,mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | windowsi XP Pitanjce,naime komp mi zadnje vrijeme dosta šteka,upao mi i neki virus,tro sam otklonila,al windows media ,mi uopće neradi,nero zeza ,razmišljam reinstalizirati windowse dal da se sama upuštam u to il ne,šta prije moram napravit odnosno šta napravit da se bitni podatci ne izgube. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: windowsi XP Odnesi u neki servis gdje trebaš zatražit čišćenje i reinstalaciju XP-a, uz izradu image-a podataka, što će te doći između 200 i 300kn, ali vrijedi, jer nećeš morati sama trošiti vrijeme i živce (više na učenje nego na sam posao), a i ne riskiraš gubitak podataka...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: windowsi XP Citat:
A i ako imaš dvije particije, možeš prebacit sve podatke na onu drugu na kojoj ti nije sistem, pa onda reinstalirat windowse na toj prvoj particiji, stvarno nije bed, poznaš vjerojatno nekoga ko se nekoliko kuži. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: windowsi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

dal da se sama upuštam u to il ne,šta prije moram napravit odnosno šta napravit da se bitni podatci ne izgube.

.Mortat ću neki pametniji servis potražiti.