| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Winfast Kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; odmah se ogradujem da sam laik sto se kompjutera tice, al se prisiljavam naucit. Uspio sam formatirat disk, i nakon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 143
![]() | Winfast Kartica odmah se ogradujem da sam laik sto se kompjutera tice, al se prisiljavam naucit. Uspio sam formatirat disk, i nakon dugo vremena se sjetim da malo koristim TV karticu. Nisam ju davno koristio, od studentskih dana. Da ne duljim, kad kliknem na ikonu za TV karticu, pojavi mi se "Cannot find any video capture device". Mukotrpno trazim u cemu je problem, al ne ide. Moze li pomoc? |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Winfast Kartica ma jesam stari,nasao sam driver na netu.Doduse, samo sam ga downlodirao, nije mi trazio nikakvu instalaciju (valjda je to to).Mislim da ako mi se pojavi onaj "TV" ekran, da je u redu sto se tice drivera. Ne znam da li je problem u kabelu kojeg se "odzada spaja", da li znas di ga tocno spojit... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Winfast Kartica Nije ti problem u tom kablu, to je samo za zvuk, bilo bi najbolje da si nabaviš negde cd koji si dobio s karticom, ili ak hoćeš ja ti ga spržim i pošaljem poštom, i onda s tim cd-om instaliraš isponova.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: Winfast Kartica Citat:
Puno ti hvala | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| wayward | Re: Winfast Kartica imao sam sličnih problema, jednostavno ti matična ne prepoznaje karticu, i isto sam probao driver itd ali ništa dok ju nisam fizički odspojio i nanovo upiknio, kad sam upalio komp odmah ju je prepoznao, sam je našao driver i sve 5, ako si reinstalirao windowse, moguće da te je tjekom instalacije i tražio cd od tv kartice ali ga nisi ubacivao ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Winfast Kartica Citat:
![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Winfast Kartica moguce je sve...kazem, ljut sam bio na sebe sta sam slab informaticar.....sve sam srusio, namjerno,nema druge i sad se ucim, i dosta san skuzio....doci se mi ovih dana jedan genijalac to rijesit pa cu vam javit sta je bila kvaka |
| | |
![]() |
| Tagovi: winfast, winfast kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.