| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Wireless u Tehnologija i Tehnika forumu; evo imam problem sa wirelessom na laptopu.imam 3 pristupne tocke u kuci ali ponekad ne vidim niti jednu.a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 24
![]() | evo imam problem sa wirelessom na laptopu.imam 3 pristupne tocke u kuci ali ponekad ne vidim niti jednu.a ponekad ih vidim sve.sve je ukljuceno i dobro namjesteno ali ponekad ne zeli raditi. ima ko ideju kako to popraviti? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Wireless ček malo.. ti to u kući imaš 3 wlana ili to hvataš signale iz susjedstva.. ako hvataš signale iz susjedstva 1. mogući problem da je signal slab 2. da ti susjed ima šifru na wlan-u 3. da susjed blokira više od jednog kompa na wlan-u.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Wireless koji to laptop imaš, operativni sustav, da li je integrirana WiFi kartica ili vanjska (USB, PCMIA), da li se pristupnim točkama pristupa pod jednom šifrom ....itd itd...? problematika s bežičnim vezama nije baš jednostavna i obićno nema crno/bijelo odgovora.. jesli li već koristio laptop negdje drugdje bežićno?
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Wireless Nema ti što tu biti nejasno...nešto vjerojatno nije u redu, kartica, driver ili ljudska greška?! Što da ti kažem, ja upravo živim od toga što sve to ne radi ili se kvari. Da nije tako i da si svi znaju sve sami popraviti vjerojatno ne bih servisirao kompjutore nego nešto drugo. Tako stoje stvari ali s ovoliko informacija ti ne mogu više pomoći. ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 24
![]() | Re: Wireless a i moj stric koji ima taj wireless ima komp servis i popravlja kompove al ni on nezna sta bi moglo bit.al probat cu reinstalirati wireless i sve ponovo namjestit,updatat drivere pa vidit sta ce bit.... al sta bi moglo bit?jer npr prije 2 mjeseca je radilo savrseno i uvijek a onda svaki dan sve manje i manje.a sad radi mozda pol sata na dan kako kada.cudno... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Wireless Citat:
Citat:
pozdrav mom kolegi "stricu" ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kompjuter, mreza, wireless |
« Copy/Paste
|
DVD pržilica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.