| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Wireless Internet u Tehnologija i Tehnika forumu; otkad san se vratija u zg na faks moram koristiti dial up jer u novom stanu gazdarica ne zeli uzeti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Wireless Internet otkad san se vratija u zg na faks moram koristiti dial up jer u novom stanu gazdarica ne zeli uzeti adsl....tako da mi je jedino rjesenje wireless...ali problem je u tome sto ja o wirelessu nemam blage veze....pa ako mi neko moze reci nesto o cijenama, requirementsima, i kako to sve skupa funkcionira...i naravno, prijedlog sto mi je najbolje za uzeti....aj momci i cure, pomozite.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-06 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 15
![]() | Re: Wireless Internet Pretpostavljam da je ric o laptopu....ja sam uzeja pocetkom ove godine priko VIP-a onu karticu za bezicni internet. Internet ide priko GPRS signala, a maksimalni promet mi je 128 MB. Ovo ti je jedino dobro rjesenje ako povremeno tribas na net, radi maila i "laganog surfanja", jer u suprotnom ti je ovaj limit gori premali...a btw. mjesecna pretplata je 91 Kn koji ukljucuje ovih 128 MB, sve priko toga se placa ali ne sicam se koliko. A drugo rjesenje je upravo taj ADSL sa WLAN. To mi je upravo uzeja brat prosli misec za svoj desktop kompjuter, a imam mogucnost da se i ja spojim priko wireless. Ali trenutno imam problema s postavkama za laptop pa cu morat potrazit savjet ovde priko foruma. Ali ovo drugo rjesenje vjerovatno pada u vodu zato sta ti ta baba necee da uzme ADSL....a nije svjesna da je to sad skroz povoljno, al sta ces. Sve u svemu, nadam se da sam ti bar nesto pomoga... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, wireless |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kevin Beaver, «Hacking Wireless Networks For Dummies» | Slider | Recycle Bin | 0 | 25-06-06 20:05 |
| Internet Arhiva od 1996. ! | zgeza | Računala | 13 | 10-05-06 21:13 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Promjenite Internet Explorer "title" | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 15:36 |
| Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] | Baltazar | Računala | 5 | 02-08-05 12:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.