| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi WTF - Windows Media Player u Tehnologija i Tehnika forumu; Gledao sam danas, prije par sati, neke video clip-ove, slučajnu u WMP-u (v11) i sad mi već, niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | WTF - Windows Media Player Gledao sam danas, prije par sati, neke video clip-ove, slučajnu u WMP-u (v11) i sad mi već, ništa ne radim, ništa ne diram, po ne znam koji put ide ovakvo nešto... ![]() Resetirao sam... Ništa... Ponovno instalirao WMP... Ništa... Isključio pod opcijama sve monitor-inge što ima, ne bi smio nikakve fileove tražiti... A i ne radi, tj. nije pokrenut. Nema u procesima ništa meni čudnog... Pa koji mu je jarac?! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WTF - Windows Media Player Je, pa znam da imam hrpu drugih player-a! Ali mene zanima zakaj sad to radi! I kad koristim drugi player, ovaj opet to radi. Mislim, danas radi... Izvadio ga, odnosno, odstranio ga... Opet... Pa mislim, stvarno... Neki service je ostao, nešto je ostalo, nešto se smrdalo... Poj'ma nemam... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WTF - Windows Media Player Našao sam grešku! Koja nije greška...Rasturio sam sve tutoriale, svu help u Windičićima... Susjed je kriv! Tak da znate, ako se kome dogodi slično. Ima bluetooth slušalice! A ja imam bluetooth adapter stalno fteknut u komp, pa ono... Win Media Player mi je automatski se sinkronizirao s tim njegovim naprednim slušalicama pa mi se zato onaj prozor pojavljivao. A ješemu miša! Gotovo je! Nemaš više mira, od kad sve što bi trebalo biti na žicu, nije više na žicu. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: media, player, windows, wmp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

Koja nije greška...
Nemaš više mira, od kad sve što bi trebalo biti na žicu, nije više na žicu.