| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Zaključani folder u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam od frenda rabljeni hard disk i na njemu su ostali folderi u "documents and settings" od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 10
![]() | Kupio sam od frenda rabljeni hard disk i na njemu su ostali folderi u "documents and settings" od prijašnjih korisničkih računa. Problem je u tome kaj su ti folderi pod šifrom i nemog ih ni otvorit ni obrisat.(Access is denied). Nemog čak ni formatirat tu particiju. Da li netko možda ima riješenje za to. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaključani folder Na koji način pokušavaš formatirati particiju?? Neki programski lock, mislim da ne bi trebao imati veze sa formatiranjem izvan OS-a. Ali ne ne mogu tvrditi nisam nikad bio u situaciji. Ako pokušavaš iz XP-a desni klik, format ili što takvo, možda je riješenje da ga formatiraš nekim alatom iz DOS (il sl.), možeš i skinuti Hirens Boot CD, na kojem imaš mnoštvo programa za te namjene...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaključani folder Kaj javi za vrijeme instalcije?? Ti možeš ponovno staviti CD, doći do mjesta gde formatiraš i izformatirati taj hard, bez da diraš postojeći OS.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Zaključani folder ne znam kak si to formatirao, ali kak Aris kaže ... mora se moći ... nema šanse da ako podigneš instalaciju i odabereš formatiranje da neće ... uvijek možeš probati sa nekim Linux setupom formatirat ... makar ne bi smjelo imati veze, iz instalacije mora format radit |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-07
Poruka: 9
![]() | Re: Zaključani folder nisi napisao dali je u fat32 ili ntfc .skini partition magic na googlu i mora ici a ako ti je u fat 32 još lakše.treba ti nekakva butna disketa od win 98 ili 95 i format je siguran.prvo fdisk itd. da te ne zamaram sa dos-om.ako nemas disketu ja ih imam negdje doma pa ti pošaljem u zipu |
| | |
![]() |
| Tagovi: folder, zakljucani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:06.