| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi zašto to.. u Tehnologija i Tehnika forumu; ako netko zna neka mi pomogne,naime problemi su sljedeći.. prije nekog vremena umjesto one tri kućice kod gašenja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08 Lokacija: karlovac Godina: 33
Poruka: 8
![]() | ako netko zna neka mi pomogne,naime problemi su sljedeći.. prije nekog vremena umjesto one tri kućice kod gašenja kompa pojavilo mi se ovo...kako to mogu maknuti da opet budu normalno gašenje? a kod paljenja pojavljuje se ovo.. LOGIN ON TO WINDOWS UNSER NAME PASVORD i kako da izbrišem ovo? kada upalim komp odmah se povezuje na internet sa ovom slikom.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: zašto to.. Tema vec prozvakana xy puta trazi malo po forumu remove WGA itd na google sve ces nac.. A taj ulazak sa passwordom mozes rjesit preko nardbe u RUN-u/CMD-u "Control userpassword2" vise pogledaj tu npr. Control Userpasswords2 - Luke Jackson Zadnji Uredio PC_n00b : 06-05-08 u 16:17. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zašto to.. Control Panel -> User Accounts -> Change the way users log on or off -> Use the Welcome screen (stavi kvačicu) A to zasto ti se pojavljuje ova slika ti pise na slici ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zašto to.. youtube / easy way to remove windows geniune.. to ti je moj video.
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zašto to.. joj ekipa....dajte za sledeci put budite pametniji...ja ne razumijem zasto imate pokopcane te automatic update-e...jel vam radi stroj...radi...onda...nis ne fali windozima ak nemaju zadnju definiciju neceg...a to genuine sranje vam se i instalira preko windows updatea jer se sve vrsi automatski...dakle...pogasit to i eventualno s vremena na vrijeme ak se zna kaj treba windozima skinut...il nabavit autopacher pa s njim sredit windoze i basta....nakon toga windozi mogu vrtit nekolko godina bez potrebe za ikakvim updateanjem...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.