| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi zašto ne vidim neke slike? u Tehnologija i Tehnika forumu; Zašto ja neke slike s foruma vidim, a neke ne. Npr. ovdje ništa ne vidim. http://www.croportal.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zašto ne vidim neke slike? Zašto ja neke slike s foruma vidim, a neke ne. ![]() Npr. ovdje ništa ne vidim. Angelina Jolie A ovdje gdje mi piše dodani thumbailovi vidim. Antonija Šola Ovdje npr vidim samo slike od crnke 8 i cheffora. Ovo ostalo ne ![]() Scarlett Johansson dakle opet samo gdje su mi thumbailovi. Sad bi ja trebala navesti neke podatke o svom kompu, ali ne znam koje. Imam Windows xp mozzila ZoneAllarm SS Za ostalo pitajte jer se ja stvarno ne kužim. Na drugim stranicama nemam nikakvih problema. Samo na cp. Ako netko zna u čemu bi mogla biti stvar, molim pomoć. Hvala Zadnji Uredio vatra : 29-04-07 u 18:13. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto ne vidim neke slike? Mozda tu i nema slika... Jer ni ja ih ne vidim...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 29-04-07 u 18:11. Razlog: glupost |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto ne vidim neke slike?
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: zašto ne vidim neke slike? I ja sam primjetio da u zadnje vrijeme ne vidim neke privitke ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: zašto ne vidim neke slike? Da, prava šteta ![]() Ja tamo u narodjaci video ne vidim privitke. To sam primjetio i na još par mjesta ![]() Budući da se nitko drugi ne žali valjda je kod mene problem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.

Svi smo mi MASS SARR