| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ZLOB trojan u Tehnologija i Tehnika forumu; ima ko kakvu ideju kako ga unistiti probao sam sve ali ni jedan program ga ne moze unistiti pise da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
![]() | ZLOB trojan ima ko kakvu ideju kako ga unistiti probao sam sve ali ni jedan program ga ne moze unistiti pise da je jedino rijesenje spynomore ali njega nemogu skinuti samo moze skenirati ali moram dati pare ako ga hocu unistiti ima ko kakvo rijesenje? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
![]() | Re: ZLOB trojan pazite sad ovo vise nije problema ali imam home page hijackera www.sysprotectionpage.com i nece i nece da se makne |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-06-06
Poruka: 78
![]() | Re: ZLOB trojan Probaj CWShredder. http://www.intermute.com/spysubtract..._download.html Ako (i samo ako) ti se nece otvorit, skini CoolWWWSearch.SmartKiller removal tool sa http://www.safer-networking.org/files/delcwssk.zip |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZLOB trojan Jel si probao sa novom verzijom Spybota i Ad aware-a?? Skini si i Advanced Spyware Remover ( isto besplatni program)! Meni je skinuo neko sranje kaj nitko nije mogao nac!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: trojan, zlob |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Trojans and Ports | Cyrus | Računala | 0 | 22-09-05 14:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.