prije su mi se svidjale lego kockice jer su napravljena od vrlo cvrste plastike.znam da vrijede koliko kostaju,al meni je to previse.
Raspravljate o temi Hrvatski LEGO klub "Kockice" u Hobiji forumu, dio Život i Stil foruma; Pozdrav svim LEGO obožavateljima! Sa zadovoljstvom Vam želim predstaviti hrvatski LEGO klub "Kockice" koji je namijenjen ljubiteljima LEGO kockica. Na ...
prije su mi se svidjale lego kockice jer su napravljena od vrlo cvrste plastike.znam da vrijede koliko kostaju,al meni je to previse.
Eminem-the best
Nemogu vise...nemam vise zivaca sa Lego kockicama...
ako netko više nema živaca za svoje lego kockice ili ih se jednostavno želi riješiti/prodati neka mi se javi na pm...
posebno me zanimaju stariji setovi...
kupujem il mjenjam se za lego agents , sw , il castle
s
molim Vas info!!!
Zna li netko gdje mogu nabaviti lego stol sa fiksiranim stolicama mislim da ih je 5 ili 6, ja bih takvog jednog... djeca mi vole lego kockice, a u vrticu imaju takve djecje stolove pa kad dodjem po njih ne mogu ih odlijepit od legica...
Pa bi im napravila doma lego igraonicu, njih troje ce se super zabavljat a i mama s njima zasigurno...
Pa ako netko zna gdje mogu nabaviti takav stol moze i polovni molim Vas za informaciju!!!
Hvala!