to je dobra stvar, sviđa mi se to, nikada nisam igrao ali bi volio probati koji puta
Raspravljate o temi Paintball u Hobiji forumu, dio Život i Stil foruma; Jel netko igrao kada?da čujem dojmove, mišljenja...ako je netko učlanjen da čujem cijene 100 kuglica, članarine... Inače, ja sam član ...
to je dobra stvar, sviđa mi se to, nikada nisam igrao ali bi volio probati koji puta
Ja igro, i super je adrenalinski sport. neznam cijene, al kad sam zadnji put igro bilo je 25 kn cca 100 kuglica. bar mislim da je bio tako. za one koji neznaju 100 kuglica se ispuca jako brzo. E a sad cu ja tebe nesto pitati. Jesi kada igro Airsoft?
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood...:
probaj navuci ces se ako volis adrenalinPravi autor: Kristijan
![]()
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood...:
Pravi autor: reddwarf
Ajde nije cijena tako strasna. Ako ne trosis kuglice ko iz mitraljeza nego ides takticki onda je OK.![]()
Nego reci ti meni sta je taj Airsoft.?![]()
slicna stvar ko i paintball. izmišljen u japanu 80'tih godina prošlog stoljeća, a stvar ti je da umjesto "ružnih" paintball markera koji izgledaju:Pravi autor: daMassa
imas repliku koja izgleda:
dakle filing je puno bolji, uostalom mozete vidjeti moju sliku u slikama forumasha tamo sam s FA-Masom, nisu na plin nego na baterije i puno manje boli nego paintball, (ako ima pickica koje nevole bol) tereni su visestruko veci, (po nekoliko kilometara) i u Hrvatskoj ima oko 50-ak igrača u nekoliko klubova. Dvije su osnovne vrste fajta. CQB gjde se igra na manjem terenu i igra relativno brzo završi i Mil sim gdje se partije mogu razvesti na nekoliko sati jer se tražimo dugo po šumama i gorama.
za vise: http://www.airsoft-hrvatska.com
cjena 4000 airsoft kuglica (nema boje u njima) od 0.20 grama je cca 100 kn.
U zagrebu ima trgovina u koju uđeš i imaš policu sa raznoraznim puškama, što god želite, snajperi, pištolji (meni najjebeniji jer izgledaju prerealno i prejebeno) SMG, sacmarice itd.
Zadnji Uredio reddwarf : 13-01-06 u 15:24
super je sve to ali kak znas da si nekoga pogodio? moze kenjat da ga nisi... malo se gubi smisao markera
domet puške (jurišne puške) je cca 50 metara, igra se na poštenje, svatko se javi da je pogođen i moram ti priznati da nema puno muljanja. osim toga u dosta slucajeva vidis dal si ga pogodio. Nema nas puno u državi, pa smuljaj jednom, a da sam te netko vidi, i nemas vise društvo za igruPravi autor: mafia
. to je mana al kuglica je 6mm (ima i verzija sa bojom u sebi) i ako se rasprsne unutra onda imas problema sa ćišćenjem cjevi.
ček ček, navodno da se može u spring puške stavljat boja isto... i kakvu ti imaš pušku?
ja nisam rekao da je spring. To je AEG Automatic Electric Gun dakle na baterije puškica koja ima pojedinačnu i rafalnu paljbu, neki hekleri MP5 ice imaju i kratke rafale.Pravi autor: mafia
ja imam FA-MAS (Francuska puška rijetko korištena van francuske i njenih bivših kolonija).
btw. boju nitko kod nas nekoristi.