Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Pčelarstvo

Raspravljate o temi Pčelarstvo u Hobiji forumu, dio Život i Stil foruma; Dal ima neki pcelar na forumu? ako ima neka podijeli iskustva... ja sam u pcelarstvu 2 tjedna, imam 2 kosnice, ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Pčelarstvo

Dal ima neki pcelar na forumu? ako ima neka podijeli iskustva...
    ja sam u pcelarstvu 2 tjedna, imam 2 kosnice, jedna malo slabija, druga jaka u3pm i predobro mi je to pcelarstvo. bas mi je gust gledat ih kako rade, skupljaju med, kada dignem okvir, a gore ima 3 kg meda, nema ljepseg osjecaja...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Starter
    Datum registracije
    06-07-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Pčelarstvo

od kada si u tom hobiu a nisam ti ni ja bas dugo u tom i ja se ucim imam sad 4 drustva pa da vidim koliko sam daleko stigo

Starter
    Datum registracije
    06-07-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Ovo mi je pocetak pcelarstva pa me interesira zasto pcele napadaju trutove sta to znaci

Regularni forumas Avatar od korisnika Nibiru
    Datum registracije
    08-09-08
    Poruka
    256
    Liked
    0 times

e da, sry sto kasnim, i ja se bavim pcelarstvom...zujim po gradu!

lol, pcele nakon parenja ubijaju trutove, sta to nisi znao xD
    Have you really lived thousands of days, or one day thousands of times?

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: kinder.jaje Pogledaj Poruke
    Ovo mi je pocetak pcelarstva pa me interesira zasto pcele napadaju trutove sta to znaci
    Pa zato sto su trutovi

Lajkaj nas na Facebooku