samo sam pucao iz zracnice, doduse, diana, je savrsena zracnica s kojom se dalo precizno gadjat i na 100+m![]()
Raspravljate o temi Streljastvo u Hobiji forumu, dio Život i Stil foruma; bavi li se netko streljastvom? s vremena na vrijeme pucam sa zracnicom (hw80) na 30+ metara i konacno je pala ...
samo sam pucao iz zracnice, doduse, diana, je savrsena zracnica s kojom se dalo precizno gadjat i na 100+m![]()
Ja sam pucao iz ovog čuda što se tiče zračnice.....
Diana 34.......
Solidno......
No ipak preferiram pištolje.....
Beretta Cheetah 84
S time da je ova s koje sam ja pucao imala neke preinake (kakve, ne pitaj jer ne znam....).....
Ne kužim se toliko.......![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
weihrauch je tu negdje u rangu s dianomdiane nisu bas najsretnije balansirane, weihrauch ima bolji okidac i nisane..
al meni to nis ne znaci.. ni jednu ni drugu ne mogu napeti samapreslaba sam.. planiram si uzeti neku polovnu slaviu, nju jedino mogu napet..
Pa šta nužno mora biti puška? Da probaš sa pištoljem prvo?
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
to je ta diana, magnumopaka zracnica
a jos sam pucao iz par lovackih pusaka, karabina, i AK-47 (kalasnjikova).
i evo moja nova ljubav koja mi je postala draza od M82-A1
AS-50
shelby u teretanu i jacati seili dragog svugdi sa sobom
![]()
pa nekako me ne privlace pistolji![]()
kad bih imala misice ko švarceneger i kad bi bila dovoljno luda iskeširala bi 3500 za nju
malokalibarka, m48, m72, m70 - iz tog sam opalila par metaka. jel se racuna ako na vojnoj izlozbi drzim prazan m76 i zamisljam kako pucam iz njega?a jos sam pucao iz par lovackih pusaka, karabina, i AK-47 (kalasnjikova).![]()
zelja mi je probati ak47 i dragunov.. rusi su rusii afkors barrett
svidja mi sei evo moja nova ljubav koja mi je postala draza od M82-A1
AS-50
mislim da cu za pocetak na aerobicshelby u teretanu i jacati seili dragog svugdi sa sobom
![]()
![]()
A da uzmeš floberku?![]()
×××
Ja često pucam iz zračne,dosta sam precizan i volim ciljati i gađati stvari,kadkad i zivotinje
![]()