Hej! Evo ja sam se baš prošli tjedan krenula time baviti, i jako mi je zabavno. Namjeravam u početku praviti nakit uglavnom od drvenih perlica i sl., a kasnije malo više istražiti i o drugim tehnikama. Nakit na slikama na ovom dolje linku je od drvenih perlica raznih veličina sa rastezljivom trakom, sve kupljeno u Chemacu. Međutim, s njihovim materijalima ispadne preskupo, pa sam si ovih dana naručila 2-3 paketa perlica s ebaya koje bi me trebale doći više nego duplo jeftinije. U sljedeća 3 tjedna namjeravam naručit još bar 3 paketa. Prije me nikad bije zanimalo pravljenje nakita, čak ga nisam puno ni nosila, ali sad me zarazio
.
P: Ručno izrađeni unikatni nakit
Rado bih htjela prodavati nakit koji napravim ali ne znam baš kako. Stavila sam slike na 3 foruma, međutim nema baš reakcija. Zapravo bih samo za početak htjela čuti nečije mišljenje
. Nakitu nisam postavila niti cijenu, nego ju sami birate pa se onda dogovaramo.
![]()

Odgovori sa citatom
. Namjeravam u početku praviti nakit uglavnom od drvenih perlica i sl., a kasnije malo više istražiti i o drugim tehnikama. Nakit na slikama na ovom dolje linku je od drvenih perlica raznih veličina sa rastezljivom trakom, sve kupljeno u Chemacu. Međutim, s njihovim materijalima ispadne preskupo, pa sam si ovih dana naručila 2-3 paketa perlica s ebaya koje bi me trebale doći više nego duplo jeftinije. U sljedeća 3 tjedna namjeravam naručit još bar 3 paketa. Prije me nikad bije zanimalo pravljenje nakita, čak ga nisam puno ni nosila, ali sad me zarazio

. Uostalom, saznat ću uskoro