Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 41

Donacije za pomoć bolesnoj djevojčici

Raspravljate o temi Donacije za pomoć bolesnoj djevojčici u Humanitarne akcije forumu, dio Zdravlje foruma; Potaknut jučerašnjim telefonskim pozivom Martinine mame koja me zamolila za pomoć pokrećem ovu temu u nadi da ćemo pomoći jednoj ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Donacije za pomoć bolesnoj djevojčici

Potaknut jučerašnjim telefonskim pozivom Martinine mame koja me zamolila za pomoć pokrećem ovu temu u nadi da ćemo pomoći jednoj nesretnoj djevojčici i njenoj obitelji u izuzetno teškoj situaciji.

Martina Pirić iz Čepina ima šesnaest godina i prije nekih mjesec i pol dana sam sreo nju i njene roditelje ispred osječkog Doma zdravlja. Svi su bili u suzama jer je na rendgenu ustanovljeno da kod Martine nešto nije u redu s plućima.
    Hitno je prebačena u Zagreb na Pedijatriju bolnice na Šalati. Tamo joj je operacijom odstranjena vrlo rijetka vrsta tumora s pluća, nakon toga je djevojčica primala kemoterapije i mnoge druge lijekove koji su nabavljani iz Austrije baš zbog toga što se radi o jako rijetkoj bolesti. Liječenje će potrajati još jako dugo.
    Ti lijekovi bez kojih Martina ne može, česti odlasci i boravci roditelja i djeteta u Zagrebu su prevelik trošak za obitelj koja je i inače živjela u skromnim uvjetima.

Na lokalnoj razini su pokrenute neke akcije i prikupljeno je nešto sredstava, no ona se brzo tope.

Ovim putem molim sve vas da pomognete ovoj obitelji uplatom na žiro račun broj

4115008-3134001352

koji je otvoren za tu svrhu u Banco popolare Croatija d.d na ime Martine Pirić.

Napomenut ću još jednom da će pomoći bilo kakva uplata (10, 20, 30, 50 kn) jer nas ima jako puno ovdje na forumu pa će se i najmanjim prilogom doprinijeti uspješnosti akcije.

U ime obitelji zahvaljujem svima koji se odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    495 times

Re: Donacije za pomoć bolesnoj djevojčici

Tema zaljepljena

Ja ću danas popodne uplatiti neki iznos.
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Hvala prijatelju!

I što si zalijepio i što ćeš pomoći.

I ja sam već nešto dao na drugi način, a uplatit ću i na račun koliko budem mogao.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Sada ću i ja, samo me nešto jebe net.....

EDIT: Ne mogu preko neta, proći ću do banke, ionako imam za obavljat tamo......
    Zadnji Uredio Locrian85 : 29-08-08 u 12:20

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    11 times

I ja ću čim budem mogla..

Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Ovako bi otprilike trebala izgledati uplatnica za donaciju:

scan.jpg

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

i ja ću pomoći čim budem u gradu
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

pomoci cu cim dobim uplatnicu

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

sutra ujutro cu otic i uplatit 30 kn

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Svaka ti čast Anthlone!!!.....čim mi sjedne mirovina i ja ću to napraviti.....
    Vjerujem u....

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku