Jel još traje ova akcija?
Raspravljate o temi Donacije za pomoć bolesnoj djevojčici u Humanitarne akcije forumu, dio Zdravlje foruma; Dobio sam potvrdu da su neke uplate sjele na račun. Znam da neki čekaju plaću ili mirovinu koje stižu ovih ...
Jel još traje ova akcija?
Da
Prilog sa Nove TV:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...na-tumora.html
Evo nekih komentara sa stranice:Martinini roditelji su očajni jer joj ne mogu platiti liječenje u inozemstvu i mole za pomoć.
Martina je prije pet mjeseci dobila karcinom na prsima. Izvađen je, a Martina je upućena na kemoterapiju. Ali, na prvom pregledu nakon terapije, utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je prije 13 dana, ali nalazi nisu dobri - zloćudan je opet ko i prvi.
Nadu im daje liječenje u inozemstvu, no za njih je to neizvedivo. Žive kao podstanari, majka je nezaposlena, a otac prima svega 1.500 kuna. Stoga trebaju pomoć.
Ukoliko želiti pomoći Martini, možete to učiniti uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlsnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitela 098 97 85 878.
#
Borat
14.10.2008, 11:20
Ja sam upravop uplatio 100 Kn.
Potpuni broj je: (tako su mi rekli itz Baco popolare):
Žiro račun:
4115008-1011111116
Poziv na broj: 17-3134001352
Naznaka: Uplata na račun Maritne Pirić,.............
Ako ovo čita netko od 'faca' - pomozite toj jadnoj obitelji.
#
skale1
14.10.2008, 11:16
ja sam uplatio danas makar tih 20kuna!! nisam puno,al makar nešto.....
#
zoran01
14.10.2008, 11:04
ja sam iz skoplja gledao sam vjest molm vas pomognite joj dobri ljudi
#
ppkkdd
14.10.2008, 10:59
A u p.... m........ , pa ja nemogu virovat da se ovo može dogodit , meni ljudi nemože nikako" leć" to da neko ko je u ovom stanju mora ovo sve prolazit. ma recite mi kad je to ovom svitu" komad papira" posta važniji od života pa jeb.................???????????
dat ću sve od sebe da pomognem maloj martini, a sve vas dobre ljude bi zamolio da kao i ja odete u svoju crkvu pomolite se za nju i da onda zamolite , poprićate sa svećenikom jeli moguće da se organizira da se jedne nedjelje od samo jedne mise u 9.30 uzme lemozina i da za pomoć martini pirić, da ta misa bude posvećena njoj na meni nije da ikoga osuđujem , ali mislim da bi to i BOG htio. DAJTE SVE OD SEBE
sinoć sam baš gledala vijesti na novoj i rasplakalo me to... strašno, jadna curačim budem imala mal više love, odmah budem uplatila... veliki pozdrav Martini i nadam se da će sve biti u redu...
Život ne broji naše udisaje i izdisaje, već trenutke u kojima nam je zastao dah...
I ja sam pomogao uplativši a i priključio sam se na facebooku na stranicu gdje doniraju 2 kune za svakog novog člana...
Pomozimo 16-godišnjoj Martini Pirić
je grupa pa se priključite...
Humanitarna utakmica: Čepin - Osijek
Ulaznice za humanitarnu utakmicu između Čepina i Osijeka, koja će se odigrati 22. listopada na igralištu NK Čepin s početkom u 15.30, puštene su u pretprodaju. Prihod s tog susreta namijenjen je za liječenje 16-godišnje Martine Pirić koja je oboljela od tumora. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se od danas kupiti u Caffe baru Zrinjevac (u sklopu sportske dvorane), u Caffe baru Palace, na stadionu u Gradskom vrtu te u klupskim prostorijama NK Čepin.
preuzeto sa KOHORTA.NET
Zadnji Uredio RizLA : 18-10-08 u 19:54
every damn Sunday
I ova humanitarna akcija je provedena uspješno. Prikupljeno je dosta sredstava (rez. je bio 0:5). U akciju su se uključili i neki poznati nogometaši i nogometni djelatnici (Štimac, Vranješ, ...) i neki veći donatori koji žele ostati anonimni.
Uglavnom po jučerašnjem razgovoru moje supruge s Martinom i njenim roditeljima stanje je slijedeće: nakon odstranjivanja drugog velikog tumora Martina se dobro osjeća, dobro je raspoložena i uskoro će u Padovu na daljnje liječenje.
Martina i roditeli su neizmjerno zahvalni svim dobrim ljudima.
užasno me je pogodila ova priča i one suze koje je pokušala sakriti.
I moj prilog je otišao ,nadam se da će i ta kap u moru učiniti val koji će iznijeti Martinu iz nevolje.
Jako sam ponosna što je i moja firma sudjelovala u ovoj donaciji.....