| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi BB Hrvoje-vicevi u Kultura i Zabava forumu; Evo ja se sjetio otvoriti temu o Hrvoju i svakakvim vicevima o njemu (ako tema nije prikladna neka se obrise...) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | BB Hrvoje-vicevi Evo ja se sjetio otvoriti temu o Hrvoju i svakakvim vicevima o njemu (ako tema nije prikladna neka se obrise...) ![]() feel free to add some dodje Hrvoje BB u tatoo salon i traži da mu se na penisu istetovira ferari jer njegov dečko obožava taj auto,majstor ga pogleda i kaže da če mu o istom trošku na jajima istetovirat i traktor,hrvoje ga začuđeno pogleda i upita zašto traktor a ovaj mu smijuči se odgovori: A TKO ČE TI ČUPAT FERARI IZ GOVANA Koje je najdraže zanimanje Hrvoju iz BB-a? - Turoperator. Hrvoje i kolega vode ljubav.U jednom trenutku, Hrvoje kaže: - Znaš, moram ti se povjeriti da imam sidu. Kolega, sav uplašen: - Kakkkoo? - Ma samo sam se šalio. Sviđa mi se kada od straha stisneš guzu. Koji je Hrvoju iz “Big Brothera” najdraži lik u seriji “Naša mala klinika”? - Dr. Guzina. Provedena je anketa među gayevima u Hrvatskoj. - Biste li proveli noć s Hrvojem iz BB-kuće? 99 posto je odgovorilo - nikad više!! Hrvoje želi za rođendan lutku Kena. Barbie mu se ne sviđa. Zašto ?Više se voli igrati tuđim pišom Koji je Hrvoju najdraži atletičar ? Tyson Gay Koji posao radi Hrvoje na gradilištu ? Pozadinski radnik Koja je Hrvojeva najdraža knjiga ? 1001 noć sa Ali babom i 40 hajduka Uđe Hrvoje u dućan pa upita prodavača: - "Molim vas onu kobasicu od Gavrilovića." Prodavač: - "Da li biste voljeli da vam je narežem?" Hrvoje odgovori: - "Pa pobogu, zar vi mislite da je moja guzica jukebox?" Koji su Hrvoju najdraži datumi ? 1.1 i 2.2 (prvi prvog i drugi drugog) Skine se Hrvoje pred ogledalom pa se pocne gledat... Kad odjednom skuzi da mu se dize pimpek,a on ce njemu: - "Ne, ne, to je nasa guza!" Svađa se Hrvoje sa partnerom... i pocnu se psovati... je*em ti mamu... je*em ti sve... odje*i... goni se u tri pm... popusi mi ku*ac... Hrvoje - a šta sad bi se pomirio ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } Zadnji Uredio ludiabra : 23-09-07 u 18:26. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: BB Hrvoje-vicevi - Kako Hrvoje i ekipa siluju zene? - Dvojica je zgrabe i drze, a Hrvoje joj namjesta frizuru. Uđe Hrvoje u džamiju i kaze : uuu Švedski stol Što je Hrvoju noćna mora ? Kad bi u zatvoru uveli tekući sapun Prica Hrvoje sa kolegom... -E vidi onu plavusu tamo. -Da, vidim-odgovori drugi -Uf kakvog brata ima...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: BB Hrvoje-vicevi Koji je jedini crtani film Hrvoje gledao kao mali ? Bipsiće i evo jedan koji će skužiti samo zaluđeni igrači WoW-a(kao ja nekad )Koja je Hrvoju najdraža klasa u WoW-u ? Paladin
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Re: BB Hrvoje-vicevi Citat:
![]()
__________________ Emperor Palpatine dipl. ing. of Evil | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvojevicevi |
« Najbolje uvrede
|
Tzukius Ban »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |