| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Bolidi iz Ruskaje republik!! u Kultura i Zabava forumu; Dobra je ova lada, sviđa mi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! taj je jedan on normalnijih!! vise okrenut prema zapadu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! Samo je malo prohladno u njoj, nema bočnih prozora ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! ima, samo su spušteni prozori ![]() e kad bi se to serijski proizvodilo ja bi odma kupio, ali mora bit u ovako lošem stanju inače nije ok
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! Naravno da nema kad je to model koji se vozi na Kubi: A što se još vozi na Kubi možete vidjeti ovdje: ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #19 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! još ruskih bolida ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... “I don't know what this means. I don't think it means anything.” Zadnji Uredio eowyn : 07-01-07 u 22:25. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bolidi iz Ruskaje republik!! Bilo bi lijepo kad bi netko editirao prethodni post i pobrisao ovaj cirkus! Ne krivim Wondera jer on niti je znao što će se dogoditi, a niti može editirati svoj post zbog čudne zabrane editiranja vlastitih poruka na ovom forumu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolid, humor, rusija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

vise okrenut prema zapadu