Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Bolidi iz Ruskaje republik!! u Kultura i Zabava forumu; slažem se, brišite ovaj moj post ( a u početku su mi se sve slike ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-07, 21:31   #21 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,729
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Bolidi iz Ruskaje republik!!

slažem se, brišite ovaj moj post ( a u početku su mi se sve slike lijepo vidjele , a sad gledam site i od tamo su izbrisane)

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-07, 22:28   #22 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Bilo bi lijepo kad bi netko editirao prethodni post i pobrisao ovaj cirkus!
Ne krivim Wondera jer on niti je znao što će se dogoditi, a niti može editirati svoj post zbog čudne zabrane editiranja vlastitih poruka na ovom forumu.
Isto tako bi bilo lijepo kad bi ti prestao glumiti moderatora i pustio nas da radimo svoj posao. A isto tako foruma je ko u priči pa ne vidim šta si zapeo za jedan na kojem se ne može editirati postove kad ti to toliko smeta.

Wond, sve je ok
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-07, 22:32   #23 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
A Lada Stretch stvarno postoji:

Pa onda molim te pobriši i ovaj post, jer se ni meni ne vidi slika.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-07, 22:56   #24 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,729
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
pokušaj broj 2, upload by me

jedna zanimljiva priča i auto...naravno, from Russia with love

The best car for terrible roads - UPDATED!

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”

Zadnji Uredio eowyn : 08-01-07 u 01:12.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 08:23   #25 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Ahahahaa M5 bembura

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 19:23   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

To je model za ''istočno tržište'' !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 11:49   #27 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

jos bolida!! za svakoga ponesto!!

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolid, humor, rusija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114