| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. u Kultura i Zabava forumu; i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it. If you can read this, your brain is 50% faster than those who can't |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. Stara fora i pizdarija žešća da samo 55 od 100 može ... bar se meni čini. Dovoljno je da riječ ima ispravan poredak prvog i zadnjeg slova , a ako su ona u sredini i ispremiješana velika većina ljudi će ipak pročitati na "ispravan" način. Bilo bi lijepo vjerovati u svoju superiornost ... ali kao što rekoh pizdarija.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. I can read it, i'm a fuckin genius. Come on over and suck my cock you fuckers ![]() ![]() ![]() Stara fora, sranje i tako dalje. Svaki panj, pa čak i Ivica Kirin će ovo sranje pročitat bez probljema
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. Ja osobno nisam rekao da ne može to svatko pročitat, i ja sam se začudio dok sam bez problema pročitao, a piše da može samo 50% ljudi. Znam da je samo fora kojom te navedu da misliš da si nešto bolji od drugih ali mi se činilo zabavno pa sam stavio gore. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. ma daj ovo bi moja papiga procitala, a kamoli da ne mogu ljudi. odnosno, broj od 55 % je tacan ako tih 45 % ne zna engleski
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. Bez problema pročitah ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Can you raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can. Stara fora
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 100, olny, plepoe, raed, tihs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.