| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Cigo's kutak u Kultura i Zabava forumu; Dodje socijalni radnik/ca kod Cige, a u dvoristu trckara desetak djece. - Pa Cigo, sta su sve ovo tvoja djeca? - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cigo's kutak Dodje socijalni radnik/ca kod Cige, a u dvoristu trckara desetak djece. - Pa Cigo, sta su sve ovo tvoja djeca? - Jesu. Os da ti ufatim jedno? ----------------- imo cigo 17tero djece dodje cigi socijalni radnik da mu odvode koje pa bira, cigo neda nijedno, sve ih brani, to mi je ljepotica, taj najbolje svira harmoniku...itd a kad je doslo do najstarijeg kaze cigo -u ma vodi njega, on je blesav. ja mu reko "jebi mater" pa vidi sta mi napravi ------------ Kako počinje recept za "Cigansku tortu"? Ukradeš 6 jaja,... ----------- Dode ciga kod doktora i izvadi alatku. Doktore, osjecam neke bolove u poslednje vreme. Mislite li da znate u cemu može biti problem? Vidite gos'n doktor, ja kad se probudim opalim ženu jedno 3-4 puta. Dobro, jeste puno, ali ne vjerujem da je od toga. ...I kad dodem na posao, tamo ona koleginica fina... i nju jedno 4-5 puta. Opet ne verujem baš... I kad se vratim kuci ženu još 3-4 puta... I pred spavanje opet 2-3 puta. Aaa, pa to onda mora biti od previše seksa... smanjite to malo. Auu gos'n doktor, pa da znaš kako mi je sad laknulo! Što? Pa ja mislio to od drkanja! ------------------------------
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | šabanovi vicevi o šabanu šabanovi vicevi o šabanu Evo šabane majstore nastavi dalje sa vicevima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Dobila vojna kuhinja 30 pilića, te oficir odredi cigu da ih čuva do "pogubljenja" i reče mu: -Cigo, ovde ima 30 pilića. Budeš li neko zdipio za sebe, teško tebi. -Ma ne brinite brigu, druže majore. Prvog dana dođe major da prebroji piliće i njih bi 30. Isto uradi i drugi dan i opet prebroja 30 pilića. Trećeg dana ciga pomislij u sebii "Ma da maznem ja jedno pilence, neće niko da primeti". On uze jednoo pile, ispeče ga i pojede. Sledećeg dana dođe major te prebroji 29 pilića. -CIGO! Gde je jedno pile? -Ma tu su svi, prebrojte opet. Major opet prebroja piliće. -CIGO, JE L' TI TO MENE ZAJEBAVAŠ? GDE TI JE JEDNO PILE? -Ma tu su svi druže majore, svega mi. -Eeee... pa nećemo mi tako. Major ode, ali se ubrzo vrati sa 30 vojnika, te im reče da uđu u kokošarnik i da svakog uhvati po jedno pile. Vojnici uđoše, i posle nekoliko trenutaka izađoše iz kokošarnika, svi noseći po jedno pile sem onog poslednjeg. Major ga upita: -Gde je tebi pile? -Nema tamo vise pilića. -E, cigo, sad si moj, im da te držim u samici dva meseca. VODITE GA! Dođoše dva vojnika i povedoše cigu u zatvor. Ciga dobaci onom što nije uhvatio pile: -E, pičko jedna, jedno pile bre nisi mogao da uhvatiš...
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Rešio ciga da kreše ciganku, a deca to videla pa se zavukla pod krevet da špijuniraju kako to tajo radi. Gurnu ciga ženu na krevet i poče da radi radnju, a ispod se začu vapaj: -A bre, tajo, polako, jedno praviš, troje daviš! Prči cigo ženu, a pored kreveta stoje tri cigančića i gledaju. Cigo kara, sve se trese, krevet, noćni ormarić, veliki ormar, kad padne jedna jabuka sa ormara. Najstariji cigančić uzme jabuku i ode. Preostala dvojica i dalje gledaju kako cigo prči. Soba se trese, padne još jedna jabuka, stariji od one dvojice uzme jabuku i ode. Najmanji cigančić gleda i dalje i čeka... Cigo i dalje kara, sve se trese... i stvar je gotova. Cigančić brizne u plač: -aaaaaaa, tajo, 'ajde i meni odjebi jednu jabuku!
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. Zadnji Uredio daidza : 22-02-08 u 13:05. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Polagao Cigo vozački ispit i pita njega instruktor: -Cigo, koji je ovo znak? A Cigo mu začuđeno reče: -Aljuminijski, bre!, pa tu sam stručnjak. ajde nešto na moj račun, ne se ljutim
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Ciganka bila trudna i kad je došlo vreme da se porodi zove ona cigu da upregne konje i da je vozi na porođaj. Ciga šta će, na brzaka upregne konje a pošto je već pao mraku upali i fenjer i krenu oni ka porodilištu. Negde na pola puta trudovi postali neizdržljivi pa ciganka krene da kuka da dalje ne može i da je dete vec krenulo. Ciga vidi da nema kud, zaustavi kola i krene da pomaže ciganki. Kroz 5 minuta dete izađe, a ciga ga prihvati i pita ciganku: -Šta ću sa njim? Smotaj mu pupak i baci ga na kola!- dgovori ciganjkaČim to uradi vidi ciga da izlazi još jedno pa i njega prihvati reguliše ga k'o prvo, ali ciganka viknu: -Cigo čekaj, ima još! Na to dreknu Cigo: -Pu jebem ti mater, gasi fenjer, idu na svetlo!
| | |
![]() |
| Tagovi: s aban, s abanovi, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

dgovori ciganjka