Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Cigo's kutak u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim hahaha vicevi dobri ali još bolji naziv teme imaš kakav, daj molim te ti si stručnjak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 15:54   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: šabanovi vicevi o šabanu

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
hahaha vicevi dobri ali još bolji naziv teme
imaš kakav, daj molim te ti si stručnjak za iskopati sa interneta sve i svašta. Daj ajde ljudino, ko za mene. Imam tamo tvojih slika jos 10 stranica za pregledat. Cepo sam se od smeha, veruj mi.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 15:09   #12 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan

Konc. logor. Švabe u gasnu komoru guraju par stotina n.n. ljudi a sa njima ubaciše i 3 šabana koji su se tuda motali. Posle pet sati dolaze da izbace mrtve. Izbacuju oni tako, kad izlaze oni šabani:
Šaban: Bato, da znas kako samo smrdi unutra, zamalo se pogušismo!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 00:12   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,290
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Predobar si šabane, legeno, cijelo vrijeme se pitam odakle ti toliko popularnosti, a sad vidim i zašto!!!

rep+ od mene

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 01:35   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: speki576 Pogledaj Poruke
Predobar si šabane, legeno, cijelo vrijeme se pitam odakle ti toliko popularnosti, a sad vidim i zašto!!!

rep+ od mene
ty

Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 02:07   #15 (permalink)
Akademik Foruma

nisam hteo tamo na znanost rub znanosti pa cu ovde o teoriji bosanskih kugli. Otkud kugle u bosni.
Pozvao Bog na razgovor Amera, Rusa i Šabana.
Kaže Bog ameru: ako još budete po svetu ratovali baciću ovu kuglu na vas i svi ćete nestati.
Kaže Bog rusu: ako još budete radili toliko oružja baciću ovu kuglu na vas i svi ćete nestati.
Kaže Bog šabanu: ako još budete krali baciću ovu kuglu na vas i svi ćete nestati.
Pita šaban Boga: koju kuglu?
-Gde nestade? :začudi se Bog.
i dalje osta sve po starom.

Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 09:46   #16 (permalink)
Akademik Foruma

malo ciga zarakijo

Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 10:03   #17 (permalink)
Akademik Foruma

koji mobitel najviše voli cigo?

cigo rap

Zadnji Uredio daidza : 25-02-08 u 14:11.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 10:35   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

he he he cigo rap
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 15:20   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Pita mali šaban svog oca šabana:
• Tajo, a kad ćemo da jedemo bre svežeg leba?
• Sine, ćuti i jedi, sada nemamo svežeg leba.
Sutradan će opet mali šaban:
• Tajo, smučio mi se bre ovaj pokvareni leb. Oćemo li ikada jesti današnji leb?
• Da sine, ješćemo, al' prekosutra.

Došla šabanica kod ginekologa i sa vrata viče:
• Doktore bre, pomagaj! Boli me picka!
Kaže njoj doktor:
• Ne možeš tako da pričaš. Izađi napolje, pa se vrati i reci: ''Doktore, boli me vagina.''
Izađe šabanica. Prošlo pola sata, kuca neko na vrata, kad šabanica samo promolila glavu:
• A bre doktore, kako se ono zove moja picka, jel' Marina?

Sprema se šaban da poliže svojoj šabanici, pa joj kaže da dole stavi malo šećera u prahu. Pospe ona šećer, a on stavi naočare za sunce:
• Pa šta će ti bre naočari ?
• Da mi ne ide šećer u oči kad prdneš!

Video šaban silovanje i pozovu ga na suđenje da svedoči:
• Gosn sudija, ja prolazio, i vidim on nju sobalio u džbunje pa se tamo jebu!
• Pobogu, kako se to izražavate?! Kažite lepo, on sa njom ima polni odnos ili bili su intimni, ili...
• Gosn sudija, ja prolazio, i vidim on nju sobalio u džbunje pa sa njom ima polni odnos i bili su intimni. Kad ja malo bolje pogledam, oni se bre stvarno jebu!

Došla šabanica kod ginekologa i povela dete sa sobom. Doktor je pozva unutra, a klincu reče da ostane pred vratima.
• Nema veze gosn doktor, neka ga dete, on sve zna o te stvari. Uči mi školu. - reče šabanica.
Tako lekar počne da je pregleda, opipa joj grudi i pita klinca:
• Šta sam sada uradio?
• Pregledao limfne žlezde. - odgovori klinac.
Nastavi on dalje pregled i sve vreme ispituje klinca, a mali na sve tačno odgovara. Na kraju doktor skine pantalone i kresne šabanicu na stolu. Kad je završio pita klinca:
• Šta sam sada uradio?
A klinac će.
• Dobio triper! Zbog toga smo i došli kod tebe.

Došao šaban kod doktora i žali mu se kako ima mnogo dece. Doktor mu je objasnio da to ne bi trebalo da bude problem, i da mu prezervative kako ne bi više pravio decu. Posle nekoliko godina dolazi šaban opet kod istog doktora i kaže:
• A bre, doktor, ja sam svaki dan pio ono što si mi dao, pa i dalje dobijam novu decu?
Doktor se udari po čelu i reče:
• Ne, čoveče, prezervativi se ne gutaju već treba da ih staviš na onu stvar pre nego što imaš odnos sa ženom.
• A tako znači, pa zato ja stalno serem upakovana govna.

Posle dužeg boravka u Francuskoj Šaban se vratio svojoj šabanici i zadovoljno se baškari u krevetu sa posle dobrog seksa.
• Jel' bre, šabane, kako se ova ženska stvar kaže na francuski? - upita njega žena.
• Moni.
• A kad je malo veča?
• Monika.
• A kad je velika k'o moja?
• Harmonika, majku ti jebem!

Red ispred lekarske ordinacije. Izašao lekar i počeo da odmerava pacijente. Jedna šabanica sa kraja reda iskorači i obrati mu se:
• Doktore, ja imam pečenje!
• Uđi unutra. - kaže on.
Kad je šabanica ušla, lekar je upita:
• Gde ti je pečenje?
• Doktore, mene peče dok pišam.

Pita učiteljica na času decu da imenuju neku divlju životinju. Javlja se Milica:
• Konj.
• To jeste životinja Milice, ali nije divlja.
Javlja se Perica:
• Krava.
• Ni to nije divlja životinja, Perice.
Sedi u zadnjoj klupi mali šaban, ubedljivo najgori učenik u razredu. Pita njega učiteljica, a on će:
• Jaguar.
• Bravo! Hajde nabroj mi još dve divlje životinje i dobićeš peticu iz biologije?
• Jaguar, ... februar, ... mart!

Pita sudija Šabana:
• Šabane zašto si krao?
• Nisam sudija, dece mi!
• Ma jesi Šabane, videla te 2 svedoka.
• Nisam sudija, majke mi, imam ja 100 svedoka koji me nisu videli!

Kako se zove novorođenče Cigana?
Gancnov.

Dolazi tip kod šabana dilera i pita:
• Pošto 100 evra?
• 750 kuna!
• Pa, kako, kad je juče bilo 730?
• E, pa ti dođi juče!

Uđe desetogodišnja šabanica u radnju i traži prezervativ. Prodavačica je pogleda i kaže:
• Zar ti, tako mala? Pa još ti curi mleko po bradi.
šabancica uzvrati:
• To nije mleko, glupačo...

U jednom selu gajio jedan šaban svinje, kad jednog dana dođu ljudi u belom:
• Dobar dan.
• Dobar dan.
• Imate svinje?
• Imamo svinje.
• Jel' hranite svinje?
• Hranimo svinje.
• Pa čime?
• Pa deca skupe đubre, otpatke sa ulice, ono, ovo, svinje super, zadovoljne, i tako...
• 5.000 kazna!
• Što?
• Pa mi smo iz odeljenja za zaštitu životnja, a vi im dajete đubre, kako vas nije sramota!
I on plati. Posle nekog vremena dolaze ljudi u crvenom.
• Dobar dan.
• Dobar dan.
• Imate svinje?
• Imamo svinje.
• Jel' hranite svinje?
• Hranimo svinje.
• Pa čime?
• Pa žena skuva sarmu, čokoladicu, ono, ovo, prvo jedu svinje pa onda mi, sve super, ok, svinje napreduju i tako to...
• 50.000 kazna!
• Što?
• Mi smo iz zaštite ljudi, oni nemaju šta da jedu, a vi im dajete čokoladice, kako vas nije sramota!
Plati on. Posle nekog vremena dolaze ljudi u crnom.
• Dobar dan.
• Dobar dan.
• Imate svinje?
• Imamo svinje.
• Jel' hranite svinje?
• Hranimo svinje.
• Pa čime?
• Pa ja im dam po 100 kuna pa one idu da kupe šta 'oće.

Letnji dan. Prašnjavim putem, koji vodi kroz Cigan malu, gega se stara šabanica. U šahtu pored puta, primeti 2 musava šabančeta kojima su samo glave virile.
• Aman bre, deco! Šta radite tu, ljubi vas baba?
• Ništa, babo. Eto, jebemo se malo.
• Ako, deco, ako... Ja reko' čačkate nešto oko vodovod.

Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 15:44   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Švabe vode ljude na streljanje, a među njima i šabana. Dok ih ređaju u kolone za streljanje, šaban onako nervozan, se razdere:
• 'Ajde bato, streljaj bre više pa da idemo kući!

Kako se zove izuzetno crn Ciganin?
Cigara.

Zašto šaban ima crnu tačku na belim čarapama?
Kada se boja tačke i čarapa izjednači, zna da mora promeniti čarape.

Šta radi šaban u ćošku?
Smrdi.

A šta radi na Olimpijadi?
Smrdi za medalju.

Kako se zove Ciganin koji veoma brzo trči?
Ciganštura.

Kako se zove Ciganin koji šije?
Romi Šnajder.

Vratio se mali šaban kući iz škole pa će roditeljima:
• Danas zamalo da dobijem peticu!
A oni začuđeno:
• Kako?
• Pa dobi dečko pored mene.

Pita učiteljica decu kako su došli na svet. Jedno dete kaže da ga je donela roda, drugo da ga je donela tetka iz Amerike. A mali šaban se snuždio pa kaže:
• Mi smo siromašni, mene je tata sam napravio.

Bio šaban na ratištu , pa bi malo, malo pa kući. Puštali ga komandanti, a onda im dopizdi i kažu mu da mora da zasluži odsustvo. Šaban te noći dotera neprijateljski tenk i puste ga oni kući. Vrati se Šaban sa odsustva pa bi opet kući. Oni mu opet slože priču kako treba da zasluži. Šaban te iste noći dotera neprijateljski tenk. Ponavljalo se to mesec dana pa jedne noći reši komandant da prati Šabana. Ide on za njim a Šaban dođe do linije frona i povika:
• abe buraz Ibro, 'ajde opet da menjamo tenkovi pa da idemo kući!

Kako počinje recept za Šabansku tortu?
Ukradeš 3 jaja...

Utrčava Šaban u ambulantu:
• Gospodin' doktor, pomagaj, moja Mileva ima temperaturu!
• Je li visoka?
• Ma jok bre, mogu da joj jedem burek s glave.

Intervjuisali šaban i pitali ga:
• Sa kojom bi našom pevačicom želeo da spavaš?
A Šaban će:
• Jes' da kažem pa da me Arkan ubije!

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: s aban, s abanovi, vicevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114