| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Cigo's kutak u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Ne trudi se, nećeš je jebat..... Ljubomorko Vremena su sada krizna otvorila mi se dizna oprosti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Ljubomorko Vremena su sada krizna otvorila mi se dizna oprosti mi, valjda znas ne smes da me nerviras Znam da sam tebe kinjio jer mnogo sam se usvinjio proklinjem sudbu gorku oprosti ljubomorku Iskreno se sada kajem evo mali prst ti dajem stvarno nije bilo fer da se ponasam k’o zver Ja pijan uvek galamim i onda te odalamim izvini za onu sorku oprosti ljubomorku Tvoje oko sad je modro od batina sam te odr’o moja strasna osecanja napravise mnoga sranja Veruj mi, strasno sam patio sve dok sam tebe mlatio necu da zaglavim corku oprosti ljubomorku (fišpaprikaš)
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu što ih sam smišljaš???
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu makavi, toliki umetnik nisam. Prepisujem sa interneta. Pišem knjigu o tome. Znaš ono, ideš od čoveka do čoveka i skupljaš narodno blago. Reci onako zaneseno posle mojih reči, osečaš li da se nekom dopadaš i da neko misli na tebe. Popičemo kahvu ako želiš?
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu nešto ti ja u zadnje vrijeme ne pijem kavu
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu ma znam da ne piješ kahvu, nema veze, ipak si lepa i pohotna. Sreća što bljeska na podnevnom zagrebačkom suncu, zagrebačka frajla sa manirima gospođice. Fina dam što oženiti bogataša oće. Ali ipak vaše srce traži jednog slugu zagrebačkih ulica što pometa vaš put koje noge utiru po trgu bana jelačića. Oh, reci da si prošla tim pločnikom, jer sutra ču ga očititi 100 puta bolje. zar bez pozdrava ode, samo onako, klik i to je to? Sramotno, postiđen sam i izdan.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." Zadnji Uredio saban sajnovic : 03-03-08 u 00:22. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu A srećo moja šabanska..............
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu sreću ti nosim, a usrećio bi te lepo i podosta. Ti postala bi kraljica cigana a tvojim robom postao bi ja. Zvao bi te Rahela, putovali bi u večnost, još dalje od obala Goye. U našem kraljestvu sunce zalazilo nebi nikad, anđeli bi letili poput ptica po vedrom nebu. Zlatna kiša u tvojoj kosi i iskrica u tvom oku što vječno sja. Hteo bi da budem pseto što prebiva u tvom staklenom pogledu. a sada sam sam na palubi jada, ležim i sanjarim omamljen tvojim rečima i umoran od pisanja
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu Iju, iju iju juuUUUUUuuuu!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu verovatno si lepa i imaš mnogo mladića koji ližu tvoje skuti. Srećna si i osećaš da te vole i da ti se dive. Dive ti se tebi i tvojoj lepoti. Možeš li dio te lepote pokloniti meni i pojaviti se na kahvi.
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu šabane oftopičariš u svojoj temi. ovo su vicevi!!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: s aban, s abanovi, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.