| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Cigo's kutak u Kultura i Zabava forumu; znam, znam bojiš se i odbijaš me reda radi al nebrini biću uporan i neću odustati. Za tebe bi i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu znam, znam bojiš se i odbijaš me reda radi al nebrini biću uporan i neću odustati. Za tebe bi i ban dobio ako treba samo da te pridobijem.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu P: Kako se zove Rom koji od nekuda dolazi? O: From P: Kako se zove Šaban u odijelu? O: Eleganci P: Kako se zove Šaban koji se skriva u kukuruzu? O: Žganci P: Kako se zove Rom sa CeDeom oko vrata? O: CeDe ROM P: Kako se zove šabanski film o vojnim pilotima? O: Top Ganci Polagao Šaban vozački i na kraju mu predsjednik komisije reče: Ako budeš znao što regulira promet na raskrižju, položio si! Na to će šaban: Aaaauuuuu, teško pitanje, može li mala pomoć? A član komisije će: Crveno, žuto, zeleno... Kad će Šaban: Da nije žuto? Razgovaraju dva Šabana na mobitel pa kaže jedan: Nemoj pričat romski jer će nam naplatiti roming. P: Što radi Šaban na Olimpijadi? O: Smrdi na sto metara! - Dokle je Šabanka nevina? - Dok je jača od mlađeg brata, brža od starijeg, i dok joj je otac u zatvoru... - Kako se zove rom električar? - Grom. ufatila dva kanibala šabančića i stavili ga oni na ražanj.... i tak ga oni vrte al ono brzo ga vrte... dođe njima 3. kanibal i pita: zaš ga tak brzo vrtite? ovi mu odgovore: pa, ak ga sporije vrtimo, krade nam krumpiriće : :P: Što radi Šaban u kutu? O: Smrdi! P: Što rade dva Šabana u kutu? O: Smrde u pič** materinu! P: Što radi Rom na kiši? O: Rominja! Vido šaban da mu se dijete isprljalo u blatu pa ga nosi šabanki i pita: -Jeli bre da ga peremo il da pravimo drugo? Krenuo šaban u Italiju, pa reče djeci da će im donijeti ono što hoće. - Najstariji kaže: hoću BMX biciklu, drugi karting, kćer hoće Barbiku, a na kraju dođe šaban do najmlađjeg i pita: - Šta ćes ti mezimac da ti tatko donese ? - Tatko donesi mi dva jajca. - Šta ce ti jajca ??? - Da kopletiram onaj kurac sto ćes njima da doneseš Putovali šaban i šabanka u inozemstvo i kad su došli na carinu šabanka će: - A bre, šaban, znaš da ne sme životinje da se nose preko granice? - Ma znam bre, ćut' da t' ne čuju drugovi carinici! - A bre, šaban, pa gde onda da sakrijem ovog tvora? - Ma sakri ga 'de 'oćes. Turi ga u gaće. - Si normalan, pa to smrdi! - Pa nek crkne, majke mu ga! Srbi rekli šabanima da ko prepliva određenu rijeku postaće Srbin. I tako plivaju šaban (mnogi se i udave), i prvi dopliva na drugu stranu Iza njega njegov sin viče "Tatko, tatko, bre daj mi ruka, će se udavim!!!" Tad će njemu šaban:"Marš u pičku materinu šabanjsku!!! Otišla dva šabana na bazen, pa se jedan popeo na vrh skakaonice, a drugi tek na polovinu visine. Ovaj sa pola skakaonice pogleda na gore i reče: - Au, bre Miko odavde izgledaš ko orao. - Što, jel zbog gradje? - Ma ne bre budalo, nego zbog noktiju. U ratu 41. nemci stavili neke šabane u plinsku komoru da ih poguše. Zatvori jedan vrata od komore a drugi pusti plin. Polako je plin ispunjavao komoru kada ti jedan šaban reče: Druge Nemac otvori malo ta vrata oće' se pogušimo bre ovde !!! Rješava mali šaban križaljku. Kad ono pitanje :"Ime velikog naučnika Volte? Mali ganci razmišlja: Au, jebem li ga kako ovo sad ide, pa ne znam ovo pitanje. Zove tatu : "Tatko, tatko, kako je ime velikog naucnika Volte?" Tatko odgovara: "Pa kako bre neznaš majku ti šabansku, pa DŽONTRA. Dođ čovjek kod šabana da usvoji dijete. Šaban samo zazviždi i i svih osamnaest komada se poreda u vrtu. Priđe čovjek najmlađem i upita Cigu: - "Jel' mogu njega da uzmem?" - "Nemoj njega, molim te. On mi je najmlađi, njega najviše volim." - "Dobro." Pođe on dalje da bira i stane ispred jedne djevojčice: - "A nju kad bi uzeo?" - "Nemoj ni nju, ona mi najlepše peva." Nastavi on sa biranjem i pokaže na nekog klinca: - "Ovaj je baš sladak." - "Nemoj ni njega, ko Boga te molim. On mi najlepše svira harmoniku." I tako dođu oni do najstarijeg. - "A ovaj?" - "Pa njega možeš da uzmeš, ali samo da znaš - on je lud." - "Kako lud?" - "Pa tako lepo. On mi je sve ovo napravio!" Ulaze ljudi u autobus. Prvo šabanka a za njom neka gospođa u bundi. Šabanka kupuje kartu i vadi kovanicu po kovanicu. Gospođi iza nje se valjda žurilo, pa će nestrpljivo: - "Pobogu, gdje ste našli takvu sitnež, može li to malo brže? - "E moja gospoja" - odgovara šabanka, "kovanica po kovanica - karta, a kurac po kurac - BUNDA!" Kako se zove najsporiji šaban? Trom. Kad ce Hamdija opet dobiti milijun kuna? Kad skupi 2 milijuna plasticnih boca P: Što radi Šaban na Olimpijadi? O: Smrdi na sto metara! Najaci je onaj; "sto dobije covjek kada isere ovece govno? - prosjecnog šabana Ja bi još dodao: pun sam sebe prije sranja. hahahahahahahahahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu kako se zove najsporiji rom trom ali zbog cenzure valjda su ljudi shvatili da umesto šaban stave ......
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu došo šaban u mesnicu i pita: -imate volovsku žilu za žicu za električnu gitaru -nemamo ali imamo kravlju picu za usnu harmoniku:-odgovara mu mesar
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šabanovi vicevi o šabanu Razvodi se Ciga od Ciganke i pita ga sudija zašto hoće da se razvede. Ciga: - Ta kako da se ne razvedem, gosn sudija, kod nas Cigani je običaj kad se ženimo da žene donose miraz, a moja Ciganka ništa nije donijela, gola došla! - Dobro bre, Cigo, mi smo u 21 vijeku, kakav miraz spominješ, emancipuj se malo! - reče mu sudija. - Ma ta gosn sudija, ne može to tako! - ne da se Ciga. - Dobro, da pitamo Ciganku sta ona misli? - na to ce sudija. Ciganka ce: - Ma gosn sudija, laže, donijela sam mu dvije mljekare, dvije pekare, za djecu obdanište za kurac igralište, pa to li je malo?
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Šaban na samrti kaze sinu:" Je li ono mati pece baklavu? Donesi mi jednu." Sin ode i vrati se bez baklave: " Ne da mater, kaze da je to sutra za dzenaze.
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šabanovi vicevi o šabanu Došla ciganka kod ginekologa i kaže: - Doktore ja ću dobiti dete! - A znate li čije je? - To vam je doktore, kao kad bih ja vas pitala od kog ste zrna graha prdnuli.
| | |
| | #50 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Cigo's kutak cigansko postenje Pitanje: - Kako se kune ciganka? Odgovor: - Nevina sam, dece mi.. Leže Cigo i Ciganka u grabi i vode ljubav. Uto vidi Cigo da dolazi policajac, i ne znalući što da napravi, počne sisat Ciganki sisu. Dođe policajac i pita : -"Cigo, što to radiš?" -"Sišem sisu." -"A što radiš dolje?" -"Pumpam da bolje mlijeko ide." |
| | |
![]() |
| Tagovi: s aban, s abanovi, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

: