| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Cigo's kutak u Kultura i Zabava forumu; kako se zove glasni Cigan? Grom kako se zove spori Cigan? Trom kako se zove Cigan koji odnekud dolazi? From ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Cigo's kutak kako se zove glasni Cigan? Grom kako se zove spori Cigan? Trom kako se zove Cigan koji odnekud dolazi? From cigan koji prati modu ELEGANCI dobro obučeni cigan? Talijan Kako se zove ciganin koji predaje matematiku? Romboid. Šta radi ciganin na kiši? Rominja. Kako se zove ciganin koji prodaje CD-e? CD-ROM. Kako se zove novorođenče Cigana? Gancnov kako se zove predstavnik cigana u brazilu? Romario kako se zove cigo koji voli zvjezdane staze? Romulanac Kako se zove Cigo koji se vozi bez karte? Izbaciga. Kako se zove jako crn Cigo? Cigara. Kako se zove Cigo koji prodaje romane? Roman Kako se zove Cigo na motoru? Kaciga. Kako se zove Cigo koji ima tešku bolest? Sindrom. Kako se zove Cigo koji je slomio nogu? Gipsi Što radi cigo na kompu? Kopa po recycle binu! kako se zove glavni cigan? Alfa Romeo Kako se zove cigan na biciklu? LOPOV!!! kako se zove cigan u avionu? TOP GANci Mali cigan? cicigan cigan, ratni junak? rombo Kako se zove cigan u kukuruzu? Žganci
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cigo's kutak Pita učiteljica klince kako su došli na svijet. Prvi: - Mene donijela roda. Drugi: - Mene teta iz Amerike. Cigo: - Mi smo siromašni, mene je tata sam napravio. Juri policajac Cigu i vikne: - Stani! Stani! - Stani ti, tebe nitko ne ganja! Šulja se Cigo noću uz Slovensku granicu, hoće da prebjegne u EU. Tako natrči na graničnu patrolu. - Stoj Cigo, gdje ćeš? - U kurac sada kad si me našo. Kupi Cigo na buvljaku detektor laži za samo 100 kuna. Dolazi on kući, a u tom trenutku dolazi i sin iz škole. - Šta si dobio iz matematike? - upita ga majka s vrata. - Pet! 'Tuuuuuuut', oglasi se detektor laži. - Ma, govori, šta si dobio? - Četiri. 'Tuuuuuuuuut' - Mamu ti jebem, govori! - nervozno će majka. - Jedan - konačno prizna. Ja kad sam išla u školu imala sam sve petice! - doda majka. 'Tuuuuuuuuuuut' - Pa dobro, nisam, ali nisam imala ni sve jedinice. Uključi se i otac u priču: Kad sam ja iš'o u školu... 'Tuuuuuuuuuuuuuuuuuut' - Pa, dobro, da sam iš'o nikad ne bi imao sve jedinice. - Ma nosi se, šta me napadaš! - pobijesni sin. A majka skoči: - Kako to pričaš s ocem! 'Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut'. Vido cigo da mu se dijete isprljalo u blatu pa ga nosi ciganki i pita: - Jeli bre da ga peremo il da pravimo drugo? Krenuo cigo u Italiju, pa reče djeci da će im donijeti ono što hoće. Najstariji kaže: hoću BMX biciklu, drugi karting, kćer hoće Barbiku, a na kraju dođe cigo do najmlađeg i pita: - Šta ćes ti mezimac da ti tatko donese ? - Tatko donesi mi dva jajca. - Šta ce ti jajca ??? - Da kopletiram onaj kurac što ćeš njima da doneseš Putovali ciganin i ciganka u inozemstvo i kad su došli na carinu ciganka će: - A bre, cigo, znaš da ne sme životinje da se nose preko granice? - Ma znam bre, ćut' da t' ne čuju drugovi carinici! - A bre, cigo, pa gde onda da sakrijem ovog tvora? - Ma sakri ga 'de 'oćes. Turi ga u gaće. - Si normalan, pa to smrdi! - Pa nek crkne, majke mu ga! Srbi rekli ciganima da ko prepliva određenu rijeku postaće Srbin. I tako plivaju cigani (mnogi se i udave), i prvi dopliva na drugu stranu Iza njega njegov sin viče - Tatko, tatko, bre daj mi ruka, će se udavim!!! Tad će njemu cigo: - Marš u pičku materinu ciganjsku!!! Otišla dva ciganina na bazen, pa se jedan popeo na vrh skakaonice, a drugi tek na polovinu visine. Ovaj s pola skakaonice pogleda na gore i reče: - Au, bre Miko odavde izgledaš ko orao. - Što, jel zbog građe? - Ma ne bre budalo, nego zbog noktiju. Rješava mali cigan križaljku. Kad ono pitanje: Ime velikog naučnika Volte? Mali ganci razmišlja: - Au, jebem li ga kako ovo sad ide, pa ne znam ovo pitanje. Zove tatu: - Tatko, tatko, kako je ime velikog naučnika Volte? - Pa kako bre neznaš majku ti cigansku, pa DŽONTRA. Dođe čovjek kod cigana da usvoji dijete. Cigo samo zazviždi i i svih osamnaest komada se poreda u vrtu. Priđe čovjek najmlađem i upita Cigu: - Jel' mogu njega da uzmem? - Nemoj njega, molim te. On mi je najmlađi, njega najviše volim. - Dobro. Pođe on dalje da bira i stane ispred jedne djevojčice: - A nju kad bi uzeo? - Nemoj ni nju, ona mi najlepše peva. Nastavi on sa biranjem i pokaže na nekog klinca: - Ovaj je baš sladak. - Nemoj ni njega, ko Boga te molim. On mi najlepše svira harmoniku. I tako dođu oni do najstarijeg. - A ovaj? - Pa njega možeš da uzmeš, ali samo da znaš - on je lud. - Kako lud? - Pa tako lepo. On mi je sve ovo napravio! Ulaze ljudi u autobus. Prvo ciganka a za njom neka gospođa u bundi. Ciganka kupuje kartu i vadi kovanicu po kovanicu. Gospođi iza nje se valjda žurilo, pa će nestrpljivo: - Pobogu, gdje ste našli takvu sitnež, može li to malo brže? - E moja gospoja, kovanica po kovanica - karta, a kurac po kurac - BUNDA!
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cigo's kutak predobri ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Cigo's kutak Uleti Cigo u prodavnicu i dobaci prodavcu: - Nemoj slucajno da si prodao bingo broj 46! - Ne brini, sacuvacu ti ga. - kaze prodavac. Poslije 5 minuta bane Cigo opet u prodavnicu i ka¾e: - Hej, nemoj slucajno da si prodao bingo broj 46! - Ma, ne brini evo, stavicu ga sa strane! Poslije pola sata dodje Cigo i kupi sacuvani bingo sa brojem 46 u prodavnici punoj zacudjenih i sumnjicavih ljudi. Sutradan po izvlacenju Cigo dobije 2 miliona eura. Poslije nekog vremena dodje Cigo sa Mercedesom i parkira ispred radnje. Prodavac upita Cigu: - Je li, kako si znao da je onaj tiket sa brojem 46 dobitna kombinacija? - Znas, prethodnu noc sanjam ja 7 bijelih konja... - I? - pita prodavac u glas sa zatecenim kupcima. - Pa, noc prije sanjam ja 7 crnih konja... - I? - upita napeta gomila. - Pa, ja pomnozio... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Cigo's kutak Razgovaraju dva Ciganina biznismena sa odjećom, na placu: "Je li Miko, jesi čuo da je umro Versace?" "Aaa-uuu.... Stvarno?" "Istina, majke mi" "Pa je li baš onaj -original?"
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cigo's kutak eonaj sa bingom mi super, kao neznamo mnozit. Samo za tvoju informaciju da ti kazem da to prvo naucimo. Racunati nam je osnova u zivotu. Servant, jesi gledo "ko to tamo peva" legendarni fil
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Cigo's kutak a jebote.. pa kaj si se odma' uvrijedio pa to je vic.. i baj d vej pa zato je i okrenuo paru kad zna racunati... netrebash ti to meni govoriti...
| | |
![]() |
| Tagovi: s aban, s abanovi, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.