| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! u Kultura i Zabava forumu; Jednom sam dobio samo prve 3-4 slike, a sada sam dobio komplet Slika1.jpg Slika2.jpg Slika3.jpg Slika4.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! Jednom sam dobio samo prve 3-4 slike, a sada sam dobio komplet ![]() Slika1.jpgSlika2.jpgSlika3.jpgSlika4.jpgSlika5.jpg Slika6.jpgSlika7.jpgSlika8.jpgSlika9.jpgSlika10.jpg
__________________ > next level < |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! pa nemreš vjerovat koji bizoni... umjesto da su odma ovog velikog dofurali da iščupa auto koja blamaža.. a stari šljaka nekaj sličnog kolko sam skužio
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! www.irk-ilicic.hr ne baš isto ali dosta slično |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! e to bi bilo previše.... još uvijek ne vjerujem... gledam slike i nevjerujem ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! Fotomontaza. OBJASNJENJE: -na 8. i 10. slici ljudi stoje jednako -na 9. slici onaj dim, pa to i lose oko vidi da je Photoshop, a i ljudi stoje isto kao na slici 5 -slika 10. uočite da je 3 kamiona u vodi. Pitam se odakle kada su bila samo dva. Onaj veliki zeleni koji je u vodi ako bolje pogledate vidjeti ce te da je Photoshop bio prisutan. Dakle do 7. slike ide sve OK, a poslije je Photoshopom veliki zeleni bacen u more i na kraju dodan plavi (prebojani zeleni u PSu) koji ih je kao sve izvukao... (Kako kada je isti ko zeleni, a zeleni je pao )
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! Bravo DaMasssa... provalio si ih.... svaka ti čast ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Čupanje auta iz mora, pauka iz mora, opet pauka?! da, kad usporediš 8 i 10 sliku vidiš kak se onaj brodić smanji... DavidfuckinfCopperfield ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: auta, cupanje, mora, opet, pauka |
« LAN party
|
Samo za cure »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

)