| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Da nije možda kurčina ? hahahhaha u Kultura i Zabava forumu; Lik zove kviz preko tv-a, ima dva slova i treba pogodit riječ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Da nije možda kurčina ? hahahhaha Lik zove kviz preko tv-a, ima dva slova i treba pogodit riječ ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo Zadnji Uredio Ive_ri : 26-11-07 u 21:01. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da nije možda kurčina ? hahahhaha neće moći više dobiti, hahaha. Pa boli ga qrac što više neće moći dobiti..hahhah
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da nije možda kurčina ? hahahhaha joj,ono na pocetku,nisam blizu televizora,pa ono kurcina,hehe predobro
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da nije možda kurčina ? hahahhaha hahhaha predobro ahahaha lik je car ahaha
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 514
![]() | Re: Da nije možda kurčina ? hahahhaha jebeno... hehhehehhe
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
![]() |
« emo
|
Wanna Learn English? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

lik je car ahaha