| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Dilam daljinske u Kultura i Zabava forumu; Ima li zainteresiranih - nije skupo ? daljinski.jpg... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dilam daljinske Pošto ne mogu odgovoriti na sve upite pojedinačno ipak ću napisati uvjete. Ovo je de lux verzija zbog potenciometra i košta 150 ojra na komad, a ako kupujete više (preko 100 kom) dajem dvajest posto rabata. Za više od iljadu komada rabat je 33,33%. Na svakih sto kupljenih komada dobivate na poklon bresplatno balon iznenađenja! SupriseBalloon.jpg Količina je ograničena, a uvjeti vrijede do prodaje zaliha.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Dilam daljinske Ja ću jedan vagon toga. Daljinskih naravno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: daljinski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!