| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Djecji aforizmi u Kultura i Zabava forumu; Brat i ja smo danas pojeli cijelu teglu marmelade. Veceras cemo dobiti ili proljev ili batine! Ne razumijem zasto se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Djecji aforizmi Brat i ja smo danas pojeli cijelu teglu marmelade. Veceras cemo dobiti ili proljev ili batine! Ne razumijem zasto se mama toliko ljuti sto sam razbio vazu. Ionako je vaza bila kineska, a ne nasa! U televizoru rade mali ljudi, a u radiju njihova djeca! Baka nam je otisla na onaj svijet. Sad i mi imamo nekog u inozemstvu! Pogodili smo loptom susjedovu ženu. Sad nam je susjed glavni sponzor. Nasoj susjedici mama gleda u salicu, a tata u noge! Moja sestra je opet položila razred odlicnim uspjehom - sve same petice. Ona to meni namjerno radi! Ujna Mica je opet u drugom stanju. Njoj je drugo stanje u stvari prvo! Mami i tati danas je godisnjica braka. To svi znamo osim tate. Kad se mama i tata zakljucaju u spavacu sobu ja u narednih sat vremena mogu raditi sto hocu. Sto ja volim taj seks! Pitao sam tatu zbog cega on brije bradu a mama noge. On kaže da se svako brije onde gde ga ljudi gledaju.
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.