| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Dječji nestašluci u Kultura i Zabava forumu; Terri mi reče da učlanim sina u Torcidu, pa evo slike taj dan kada sam se odlučio za to, bili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji nestašluci Terri mi reče da učlanim sina u Torcidu, pa evo slike taj dan kada sam se odlučio za to, bili smo na odmoru u Splitu, obukao mu majicu i otišao na Poljud, imao je samo 6 mjeseci...: ![]() ![]() PS: Znam da je tema "nestašluci", no nisam znao gdje da stavim slike...Sorry, neću više. ![]()
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Dječji nestašluci Ma to je to....milijun repova na kvadrat!!!!!!!!!!!!!!!! i ajmo još jače,uz tebe smo naš hajduče.......
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji nestašluci Citat:
![]() ![]() Niko kao Hajduk iz Splita!!!
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dječji nestašluci kako je vrijeme uskrsa masovno je u vrtiću počelo bojanje jaja....učili smo koja je razlika između jajeta i pisanice...kako ih većina nije znala razliku a i nisu baš mogli zapamtiti riječ pisanica,jedan se bećar javio..."e tetaaaa,a hoćemo i mi praviti te čitančice"-mislio je na pisanice... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji nestašluci ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji nestašluci preslatko dok se smiju al kad zaplacu svi odjednom mislim da to nije najljepsi prizor....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: klinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

Grijesiti je ljudski ...