| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Dječji nestašluci u Kultura i Zabava forumu; Kako je medena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: Klinci Kako je medena ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma | Dječji nestašluci Ta divna stvorenja. Nebrojeno puta su me fascinirali svojom jednostavnom neiskvarenom logikom, svojim nevinim pogledima nakon počinjenog nestašluka. Zaslužuju bar jednu temu na forumu. Želio bih da se i vi uključite u ovu temu jer svi smo bili djeca, svi smo djecom okruženi, a djeca su fantastična. Dakle zgodne slike, zanimljivi događaji, videouratci .... djeca u akciji. Za početak nekoliko sličica: lubenica.jpg hladnjak.jpg silikoni.jpg suknjica.jpg struja.jpg tuširanje.jpg i jedna pričica: Zatekao sam se kod šogorije kad je svećenik došao svetiti njihovu kuću. Nakon obreda šogorica nudi svećenika pićem a on odbija: -Čašica ovdje, čašica tamo i što bude na koncu Ivane ? (Ivan, moj nećak, je tada imao nekih 5 godina) Ivan k'o iz topa: -Igla! Mi se pogledali zbunjeni, razišli se. Tek kod kuće sam shvatio da je Ivan ispravno odgovorio svećeniku. I još malo slika: žaba.jpg žabetina.jpg alvays.jpg skate.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: Dječji nestašluci Slažem se, odlična tema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: klinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

.