Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi Dnevnik nove vozačice u Kultura i Zabava forumu; Hurraaaa, dobila sam vozačku dozvolu Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja: "Pazi!Krivi smjer., ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-09-07, 14:15   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,339
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Talking Dnevnik nove vozačice

Hurraaaa, dobila sam vozačku dozvolu
Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja:
"Pazi!Krivi smjer., Pazi pješak!"... i slično.Uopće ne razumjem kako sam ga podnosila dvije godine.

8. ožujka
Autoškola je priredila zabavu jer sam završila. Instruktori su bili ganuti.Jedan je rekao da će darovati misu zame.
Čini mi se da je jedan od njih imao suze u očima te je rekao da će nazdraviti meni.
Jako ljubazno ali mislim da moja vozačka nije toliko bitna za takvo pretjerivanje.

12. ožujka
Kupila sam auto! Nažalost sam ga morala ostaviti u salonu da mi
zamjene zadnji blatobran jer sam ubacila u rikverc umjesto u prvu.
Nemam prakse... tek jedan tjedan vozim.

14. ožujka
I konačno moj auto. Bila sam tako zadovoljna da sam odlučila ići malo voziti.Vjerovatno su i drugi imali istu ideju jer je iza mene bilo puno auta; trubili su ko ludi...vjerovatno je bila svadba pa sam se im pridružila i smanjila brzinu iz 15 na 10 Km/h.
Vjerovatno im je odgovaralo jer su počeli još više trubiti.

22. ožujka
Moji susjedi su super.Napravili su natpis "PAZI MANEVAR", dali su mi najveće parkirno mjesto te su zabranili djeci da se igraju dok ja manevriram.
Mislim da zato da mine bi smetali. Kako su dobri ljudi.

30. ožujka
Drugi vozači stalno trube i pokazuju nekakve znakove.
Mislim daje ljubazno, ali je opasno.
Neki tip mi je nešto govorio, ali ga nisam razumjela, jer nisam našla gumb za otvaranje prozora... umalo sam pogodila pješaka.
Dobro je da sam vozila svojom putujućom brzinom... 15 na sat.

10. travnja
Malo su čudni ti vozači. Ne samo da stalno mašu, nego stalno i viču.Neznam šta hoće jer još uvijek nisam našla gumb za otvaranje prozora...možda mi žele dati kakve informacije.
Mislim da je tako jer sam čula jednog kad je reko: "Idi kući, idi!".
Nevjerovatno je, kako je znao da idem kući. Kad nađem gumb za otvaranjeprozora, će mi biti malo jasnije šta mi pokušavaju reći.

19. travnja
Grad je slabo osvjetljen.Danas sam prvi put išla van noću te sam
morala stalno imati duga svjetla upaljena da bi nešto vidjela.
Izgleda da su se i ostali vozači, koji su vozili nasuprot, slagali sa
mnom jer su i oni palili duga svjetla.Jedino što ne razumijem, zašto su trubili. Možda za ustrašiti psa ili mačku...mah,čudaci.

26. travnja
Danas sam imala prometnu nesreću.Ušla sam na rolotor (kružni tok) (na Slo se kaže RONDO što je ona pisalakao roTUndo opp.) te kako je bilo puno automobila (ne da pretjerujem, ali bilo je najmanje 4), nisam mogla izaći.Kružila sam i tražila mogućnost za izlaz. Od kruženja se mi je
zavrtilo u glavi te sam udarila u spomenik na sredini rolotora.
Morali bi ograničiti vožnju u rolotoru na 1 auto.

3. svibnja
Nesreća me drži i drži. Išla sam po auto u garažu te kad sam izlazila na cestu, sam fulala pedalu te pritisnula gas umjesto kočnice.
Pogodila sam prolazeći auto te mu razbila cijelu desnu stranu.
Čista slučajnost je bila da je to bio moj instruktor vožnje. Dobar čovjek...
Bez razmišljanja ja sam ustrajala na tom da sam ja kriva, ali on je konstantno ponavljao:"Oprosti mi Bože, molim te!.... Oprosti mi Bože, molim te"

Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:17   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Dnevnik nove vozačice

Svaka ti čast na vozačkoj

Tek sam sad skužio da si žensko...nakon 2705 tvojih poruka
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:20   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Pa nije to moj dnevnik a jesi lud svaka ti čast
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:25   #4 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

super fora!
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:28   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............sad znam gdje mi je nestao dnevnik..........

..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

tako cu i ja kad dobijem vozacku
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:31   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke

Pa nije to moj dnevnik a jesi lud svaka ti čast
Ahaaaaaaaaa...sad sam skužio...

Nisam iz pristojnosti htio pisat kako si katastrofalna "vozačica"
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:40   #8 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

tragikomično

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 14:45   #9 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ček ti si žensko???
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 17:22   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ček ti si žensko???

Već je Adolon potrošio tu foru :
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dnevnik, nove, vozacice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108