| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi eh cyrus cyrus u Kultura i Zabava forumu; Tko bi to rekao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: eh cyrus cyrus lazu, nije 36 nego je 49...a bilo je i 50 samo sto mi nisu priznali taj zadnji jer me kao neka picka dirala, a kao nesmije te nitko dirat... ali dobro, nije bed, i ovo je ok ![]() --- prastara ta fora ![]() znam da smo pisali da je britni spirs izginula u prometnoj i takve gluposti, pa ekipa povjerovala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: eh cyrus cyrus Zašt furate te stre fore mmm BTW od sad i ja imam DSL
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: eh cyrus cyrus Citat:
![]() onak si bio jadni dripac, a sad si prava muskarcina ![]() moci ces nebrojene sate provodit na bespucima interneta i totalno zapostavit svoj privatni zivot... Go Gogy, Go Gogy, GOOOO | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: eh cyrus cyrus Je... super mi je sad... samo ako hoću više od 512 MB moram sam plaćat razliku... tak da baš... al svejedno Kako samo surfanje jebeno troši... a di još skidanje... već danas sam potrošiop 100 MB što sam skinio par pjesmica i malo prosurfo... morat ću se malo suzdržat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: eh cyrus cyrus pa prebaci se na 2 giga, to ti je optimalno za maximalno surfanje i minimalno skidanje...a 5 je taman za jedno i drugo.. btw. dosta sad o tome...ima odredjen topic za dsl tema ovog topica je moje urnebesno masturbiranje ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cyrus |
« Google Mirror:
|
blowjobplanet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:10.

mmm