| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Faraonov kut u Kultura i Zabava forumu; ljudi moji ja se još uvijek smijem ovom, bitna je vizualizacija, dajte si probajte zamislit kad se negdje ti tipovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) |
| next best thing | Re: Faraonov kut ljudi moji ja se još uvijek smijem ovom, bitna je vizualizacija, dajte si probajte zamislit kad se negdje ti tipovi moraju predstavit ili upoznat, ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #343 (permalink) |
| next best thing | Re: Faraonov kut A Fire Rainbow The rarest of all naturally occurring atmospheric phenomena. The picture was captured this week on the Idaho / Washington border, the event lasted about one hour. Clouds have to be cirrus, at least 20k feet in altitude, with just the right amount of ice crystals and the sun has to hit the clouds at precisely 58 degrees. Stunning!
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #346 (permalink) |
| charolastra | Re: Faraonov kut jao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: faraonov, kut |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.