| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Fat_boy_slim slike i filmovi u Kultura i Zabava forumu; sjecate se one reklame s sloganom "inteligentno rijesenje iz svedske" to bi se moglo primjeniti ovdje zar ne? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fat_boy_slim slike sjecate se one reklame s sloganom "inteligentno rijesenje iz svedske" to bi se moglo primjeniti ovdje zar ne? ![]() Picture6.jpg Picture8.jpg
__________________ Zadnji Uredio fat_boy_slim : 30-10-07 u 08:45. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Fat_boy_slim slike Bravo boy! Opet si me uspio oduševiti i dobro nasmijati. Ovo za socijalizam je tako smiješno, a tako istinito, da je nevjerovatno. Globalizacija me podsjetila na jednu dosta staru reklamu iz Bug-a (nisam 100%siguran da je Bug, al neki informatički časopis je) iz vremena pojavljivanja laptopa na širem tržištu gdje čiča sjedi na svom starom fergusonu u polju i na volanu drži otvoren laptop. Tada mi je to bila zgodna ideja i zanimljiva reklama, a danas je stvarnost.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fat_boy_slim slike Ah te divne zlatne godine. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fat boy slim, slike |
« Ja sam...
|
Vic - Pederi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.

BILA BOJA JE NAJLIPSA BOJA