Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Humor Raspravljate o temi George W. Bush u Kultura i Zabava forumu; Busha treba silovat nožem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-06, 19:58   #11 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: George W. Bush

Busha treba silovat nožem
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 14:05   #12 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Bush i teletabbiesi

Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 16:44   #13 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Evo zašto će nam nedostajati George W. Bush

George W. Bush devet je godina bio na čelu Sjedinjenih Američkih Država. U to vrijeme nanizao je zavidnu količinu "bušizama", odnosno besmislenih izjava koje su zabavljale ljude diljem svijeta. U periodu vođenja SAD-a, Bush je ovjekovječen i velikim brojem neozbiljnih fotografija.

George W. Bush svojevremeno je izjavio kako ne voli da mu drugi stavljaju riječi u usta, osim ako on to sam ne kaže.

Bush je vrlo često znao zaboraviti o kojem se skupu, vojsci ili državi radi, pa je tako australske trupe zamijenio austrijskim, a samit APEC-a zamijenio je OPEC-om.Tom prilikom nije znao pronaći ni izlaz iz sobe u kojoj se susreo s australskim kolegama.

Da politika nije njegovo jedino područje interesa, pokazao je baveći se hemisferom. Izjavio je da je zahvalan i milostiv jer je njegov brat Jeb također zabrinut za hemisferu. Bush je zaključio da je prirodni plin hemisferičan. Dodao je kako ga voli zvati hemisferičnim po prirodi zato što je to proizvod koji se može naći u susjedstvu.

Bavio se i objašnjavanjem naciji da je život važan, i to ne samo život beba, već i djece koja žive u tamnim zatvorima interneta. Bush tvrdi kako zna da ljudsko biće i riba mogu mirno koegzistirati.

Amerikance u Iraku dočekala je dobrodošlica, samo ne mirna dobrodošlica, izjavio je Bush o ulasku američkih vojnih snaga u Irak.

Evo nekih Bushevih citata:

"Provodimo mnogo vremena razgovarajući o Africi, što bi i trebali. Afrika je nacija koja boluje od nevjerojatne bolesti"

"Često me pitaju zašto SAD brine o tome što ljudi umiru od malarije u mjestima poput Gane. Znači mnogo, znači mnogo moralno, znači mnogo iz...To je u našem nacionalnom interesu."

"Obojica koristimo pastu Colgate" (to je bio njegov odgovor na pitanje što mu je zajedničko s Tonyjem Blairom)

"Vidite, ja ne moram objašnjavati zašto govorim to što govorim. To je zanimljiva stvar kad si predsjednik"

"Ovdje sam kako bih vas obavijestio da će ovaj četvrtak šalteri i avioni odletjeti s aerodroma Ronald Reagan"

"Imate li i vi crnce?" (to je Bush upitao brazilskog predsjednika Fernanda Cardosu)

"Imam Božje rame za plakanje. I mnogo plačem. Mnogo plačem na ovom poslu. Kladim se da sam kao predsjednik prolio više suza nego što vi možete izbrojati"

"Ja nisam analitičan. Ne provodim mnogo vremena razmišljajući o sebi i zašto radim neke stvari"

"Najvažnija stvar za nas je naći Osamu bin Ladena. To nam je najvažniji prioritet i nećemo mirovati dok ga ne nađemo"

"Ne znam gdje je bin Laden. Nemam pojma i nije me briga. To nije važno. To nije naš prioritet"

"Našli smo oružje za masovno uništenje. Našli smo laboratorije i naći ćemo još oružja. Oni koji misle da nismo našli ništa varaju se. Našli smo oružje, a ne kako drugi misle da nismo našli. Oružje za masovno uništenje mora biti tu negdje"

"Vidite, u mom poslu morate stalno ponavljati stvari kako bi istina potonula na dno, da bi nekako katapultirali propagandu"
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bush, george

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
George Bush fat_boy_slim Humor 3 15-03-07 13:23

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114