| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Gino iz banda Kultur Shock u Kultura i Zabava forumu; Nedavno sam bio na koncertu Kultur Shocka na Murteru (onda sam i prvi puta cuo za njih) te sad trazim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gino iz banda Kultur Shock Nedavno sam bio na koncertu Kultur Shocka na Murteru (onda sam i prvi puta cuo za njih) te sad trazim po youtubeu nes o njima kada nadjem filmice njihovog pjevaca... uglavnom, tip je bosanac, i to vise manje stalno pijano-nadrogirani bosanac, pa kako izgleda kada on baljezga o vise manje nicemu, ali opet o necemu: a kako oni zvuce: ''Kultur Shock isn't just the name of our band. It's Balkan punk rock gypsy metal wedding-meets-riot music from Bulgaria, the US, Japan, and Bosnia''
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gino iz banda Kultur Shock Dok sam ih slusao uzivo najvise me se dojmila izvedba Romane koja nije usporediva s onom studijskom verzijom. a odlicne su mi stvari Da Ye, Istambul, Sarajevo, Zumbul... To su mi top stvari, ostale su ''samo'' odlicne... Preporuka svima da nabave albume ''Kultura diktatura'' i ''We came to take your jobs away''
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: kultur shock |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.