| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Test Raspravljate o temi Glupi ameri u Croportal.net forumu; Evo jedan isjecak iz top geara di pokusavaju dokazati koliko su ameri glupi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Glupi ameri Ko da mi znamo američke zemlje ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glupi ameri pa ovo nije poznavanje zemljopisa, ovo je stvar opće kulture...mislim francuska, velika britanija... a siguran sam da svatko od nas zna glavne gradove bar 10-ak od 50 njihovih država, tako da ta teorija pada u vodu...glupi su dokazano, uvjerio se i ja sam pričajući s njih nekoliko na chatovima. Ne vide dalje od us&a, a neki imaju poteškoća i s američkim zemljopisom ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Glupi ameri E da se nadovezem.Prije 6 godina sam bio u americi i kako mi je sestricna profesorica u njihovoj skoli povela me na nastavu(8. razred).Bio sam na satu povijesti kada njih 20 na karti svijeta nije znalo pokazati afriku(karta je velika 2mx1m a natpis afrika sirok nekih 5cm) i onda je ekipa pocela valjat kako glavni grad amerike manhatten.toliko o amerima. I da znam 80 posto glavnih gradova svih drzava i bar 25 gl gradova njihovoh saveznih drzava. to je opca kultura,bar za mene.-Moram se malo pohvalit ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Glupi ameri Još jedan prilog ovoj temi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Glupi ameri Isuse Bože mili majko moja 10 Eiffelovih tornjeva u Parizu ccc... pa ovo nije neznanje ovo je za umobolnicu... ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Glupi ameri "What is the United Kingdom????????" bas tolko glup stvarno je tesko bit...bwahahahahahahaha i 10 Eiffelovih tornjeva...boze dragi...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Glupi ameri ....i sad nek netko kaže da ti šupci kao narod nisu glupi, a kontroliraju svijet...sve od village idiota pa nadolje je glupo ko noć, čast izuzecima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerikanci, glupi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.