| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Hrvatski poslovni rječnik u Kultura i Zabava forumu; Obećah ovo nekome naći, pa rekoh sebi da podijelim i sa svekolikim pučanstvom. Malo je staro, ali mislim da još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatski poslovni rječnik Obećah ovo nekome naći, pa rekoh sebi da podijelim i sa svekolikim pučanstvom. Malo je staro, ali mislim da još nije bilo... Da se ljudi lakše snađu u žargonu naših poduzetnika i poslovnih ljudi. ![]() U svijetu se kaže: Dragi kolega,dugo se nismo vidjeli. Kod nas se kaže: Što ima, pička ti materina! U svijetu se kaže: Gospodin je vrlo obrazovan. Kod nas se kaže: On je peder! U svijetu se kaže: Oprostite, ali malo sam vas duže čekao. Kod nas se kaže: Pa đe si ti, jebote!? U svijetu se kaže: Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora. Kod nas se kaže: Jebem te ćorava! U svijetu se kaže: Zacijelo da se šalite! Kod nas se kaže: Sereš! U svijetu se kaže: Informacija koju imate ne odgovara činjeničnom stanju. Kod nas se kaže: Jedeš govna! U svijetu se kaže: Dobar tek. Kod nas se kaže: Diši malo! U svijetu se kaže: Vaša tajnica je vrlo simpatična. Kod nas se kaže: Je l' jebeš li to? U svijetu se kaže: Koju funkciju gospodin ima u firmi? Kod nas se kaže: Koji je on kurac? U svijetu se kaže: Trenutno nismo zainteresirani za reklamu. Kod nas se kaže: Koji će mi kurac reklama? U svijetu se kaže: Smatram da njegovo mišljenje ne treba uzimati u obzir. Kod nas se kaže: 'Ko ga jebe! U svijetu se kaže: Ovaj projekt je lako ostvariv. Kod nas se kaže: To je pičkin dim! U svijetu se kaže:Nismo u mogućnosti vam dati robu uz odgodu plaćanja. Kod nas se kaže: Dam ti kurac na odgodu! U svijetu se kaže: Taj zakon ne treba uvažavati. Kod nas se kaže: Jeb'o zakon! U svijetu se kaže: On nema mnogo utjecaja, Kod nas se kaže: Može mi ga popušiti! U svojetu se kaže: Hvala Kod nas se kaže: (taj izraz ne postoji kod nas) U svijetu se kaže: Oprostite. Kod nas se kaže: Jebi ga! U svijetu se kaže: Neću! Kod nas se kaže: Oću kurac! U svijetu se kaže: Zašto odbijate daljnju suradnju? Kod nas se kaže: Koji ti je sad kurac? U svijetu se kaže: Ne bih se složio s Vama. Kod nas se kaže: Jeb'o ti tu priču!
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: Hrvatski poslovni rječnik A to sam vec odavna cula...makar se uvijek tome mogu nasmijati =)
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, poslovni, rjecnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...