| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Idiot s olovkama u Kultura i Zabava forumu; Jebeš ti to što on zna vrtit te olovke, kad je glup ko kurac... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idiot s olovkama Jebeš ti to što on zna vrtit te olovke, kad je glup ko kurac
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Idiot s olovkama super, mogao bi u neki cirkus pa da i paru koju zaradi. Nego gledo ja i one dole nude se jos filmici. Dobro je ono sa kuglama i klokan cese nogu. Super za trenutke kada nikog nema na forumu
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Idiot s olovkama mislim da je pogrešio tako što je pogled skrenuo u levo a pri tome je desnom rukom napravio jači otklon u desno. Olovka je ispala iz ravnoteže i odletila u smeru lampe. Slučajnost da će ući u strujnu rupu veoma je mala ali ipak postoji. Postavlja se pitanje dali je bila od plastike, nije, jer plastika je izolator i ne provodi struju pa je predpostavljati da je verovatno od metala. (išo ja po internetu pa čito i malo me zanimalo)
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.