| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Idioti za volanom u Kultura i Zabava forumu; moze mi neko ovo objasnit? accident_assurance.jpg accident_cloture.jpg accident_eau.jpg accident_maison.jpg accident-femme.jpg accident-policier.jpg camion-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Idioti za volanom moze mi neko ovo objasnit? accident_assurance.jpg accident_cloture.jpg accident_eau.jpg accident_maison.jpg accident-femme.jpg accident-policier.jpg camion-ciment,.jpg collision-garage.jpg
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Idioti za volanom meni je najjaci BMW....ovu sliku bi trebali iskoristit u reklamnim kampanjama.... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Idioti za volanom mozda je prije toga gledao TAXI pa odlucio provjerit kakvu izolaciju ima njegov auto ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: auti, idioti, nesrece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

lik zakočia naglo i ode kamen od 10 tona